0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Acele etme Ahmet, ben gelince beraber gideriz. Ön taraftaki dükkanlarının bitişiği OZAN OPEL, malum belki bize komşi indirimi yaparlar
Murat varya süper bir arkadaşsın.Koşturuyorsun,arıyor-araştırıyorsun.Allah razı olsun senden.Dediğin gibi füme renk halı kestireceğim arabaya.Ön kısım,yolcu kabini ve bağaja döşettireceğim..Personelin tamam aracın camları siyah içide koyu renk diye kırmızı halı istiyorlar ama ben senin de önerdiğin gibi füme renk döşettireceğim..En çokta ses izolasyonuna katkısı nedeni ile halıya karar kıldım...Döşeyince fotoları eklerim buraya.. Ayrıca bu halıların uç kısımlarına Overlok yaptırmaya gerek varmı ki...?
Koltuk altlarına füme koridora da crafter yazısına uygun olsun diye Turuncu halı kestiriyormuşum Füme halıyı gördüm çok güzel bir renk tonu var.Hayırlısı ondan yaptıracağım.Kendim döşeyebilirim sanırım.Overlok oluyormu bu halılara.Hani sökülmeye yıpranmaya karşı olarak...?
Güle güle eskit orjinal halı ne kadar acaba???
emre abi sen boşver ahmeti tek başına git şimdi onun yemegiydi çayıydı küllüyen masraf .fazlada pazarlık yapma ahmet adamla girişmeyin birbirinize yani olurda öle bi durum olursa alo de kardeşim 17 saat sonra ordayım icabına bakarız
boşa lastik çektirme ati rejimdeyim iddialıyım Emre abiyle ben gidicem bişi olucak ? yinede bişe olursa alo derim sen cenazelerine yetişirsin
o kadar da acımasız olma be Ahmedim
bişi soracam alıp biz uygulasak olmazmı peki