Gönderen Konu: 41 F 3777 - 2004 toyota corolla sol hb  (Okunma sayısı 5624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 41 F 3777 - 2004 toyota corolla sol hb
« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2009, 01:31:45 »
çok güzel olmuş pasta ciladan sonra kendine gelmiş cidden.
evet gerçekten büyük fark oldu.2004 den beri ilk pasta cilayı ben attırdım araca :)
'' Yunus Emre Bektaş '' - '' 2004 Toyota Corolla Sol Hb '' - '' İstanbul-Kocaeli ''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2009, 01:31:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 15, 2009, 10:15:26 »
Çok güzel olmuş, abartıya kaçman yapılacak şeylerin hepsini yapmışsınız. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Bende de terrası var. Cam filmi hariç benimkiyle aynı olmuş. Birde tampon koruyucu bantları ben boyadım. Tekran iyi günlerde kulannın...
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Haziran 15, 2009, 12:52:02 »
Çok güzel olmuş, abartıya kaçman yapılacak şeylerin hepsini yapmışsınız. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Bende de terrası var. Cam filmi hariç benimkiyle aynı olmuş. Birde tampon koruyucu bantları ben boyadım. Tekran iyi günlerde kulannın...

Teşekkür ederim, ben de sadelik ve orijinallikte yanayım. tampon koruyucularını söktüm, hoşuma gitmiyordu.
'' Yunus Emre Bektaş '' - '' 2004 Toyota Corolla Sol Hb '' - '' İstanbul-Kocaeli ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 21, 2009, 01:18:12 »
ufak değişiklikler işe çok spr yaramış hayırlı günlerde kullanın
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 21, 2009, 16:38:09 »
yunus stepneyı bagajda tasıyon bagajı kücültmüyormu..Bende tüp taktıracam tankı yan traf yerıne simit daha guvenlı diye simit takcam büyük ıhtımalle ve uc marka arasnda kaldım brc,lavato,tartarini.Ancak stepnenın yerıne daha kucuk ebatta lastıklar oluyor fazla yer kaplamayan en yakın lastıkcıye goturecek kadar..hatta yenı cıkan bazı araclarda stepne bu sekılde..İOnlardan nasıl temın edebılırız.Bizimkiler 4 bijon.Bilgisi olan kullanan varsa temın ettıgı yerı soylerse sevınırım.Mardınde bulmma zor oluyor.Fiat servısınde 340 tl gıbı bır fıyat soyledıler..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 21, 2009, 17:40:23 »
en iyisi tartarini ama tartarinide de servis sıkıntısı var? her yerde servisi yok.
Küçük boyutlardaki stepneyi biliyorum, fiat servisi çok fazla söylemiş fiyatı için. gerçi servis fiyatı :) ben fiyat olarak 100-150 lira olarak duymuştum. ama nasıl olduğu hakkında pek bi bilgim yok. belki çıkmacılarda olabilir. pert araçlardan kalanlar.
Ben de simit taktırmanı tavsiye ederim. bagajda büyük bişey taşıman gerektiğinde koltukları yatırabiliyorsun.
Ben kendi stepnesini kullanıyorum, tabi biraz yer kaplıyo ama tank lpg görünümünden daha hoş duruyo bana göre.
Daha az masraf yapmak için stepne için özel kılıflar var, onlardan alabilirsiniz, gayette güzel duruyo. Ben de kılıf alacağım, daha almadım. şimdilik siyah kalın çöp torbasından uydurma kılıf yaptım  :D
Brc de taktıracaksanız, 1.650 lira istiyorlardı, stepne kılıfı da hediye ediyorlar.
Bagajın görüntüsünü henüz çekemedim, hafta içi çeker, yüklerim fotosunu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 21, 2009, 18:41:46 »
Masallah, guzel, temiz araba. Gule gule binin Yunus Emre. Ayrica Korfez arka planinda cekilen resimleri eklediginiz icin tesekkurler. :) Izmit mi yoksa Gebze'ye dogru mu?
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 21, 2009, 19:45:50 »
kardes brc için kılıfı hedıye edıyorlar zaten 1500 lira taksitli tartarınıde 1550 lira peşin fıyatını aldım..Tartarinin servisi düşündürmüyo degıl..Burda montajı tek bı yer yapıyor onlarda cok fazla guven vermedi acıkcası..Brc veya lovato düşünüyorum ıkısıde fıyat olarak aynı kullanan arkadaslarım var..Stepne düşündürüyor..İzne cıkarken bagaj gerekıyor..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Haziran 22, 2009, 00:05:29 »
Masallah, guzel, temiz araba. Gule gule binin Yunus Emre. Ayrica Korfez arka planinda cekilen resimleri eklediginiz icin tesekkurler. :) Izmit mi yoksa Gebze'ye dogru mu?

teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun..
Evet arka plan Körfez, hatta İlimtepe ye cıkarken, tüpraş manzaralı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Haziran 22, 2009, 00:10:32 »
kardes brc için kılıfı hedıye edıyorlar zaten 1500 lira taksitli tartarınıde 1550 lira peşin fıyatını aldım..Tartarinin servisi düşündürmüyo degıl..Burda montajı tek bı yer yapıyor onlarda cok fazla guven vermedi acıkcası..Brc veya lovato düşünüyorum ıkısıde fıyat olarak aynı kullanan arkadaslarım var..Stepne düşündürüyor..İzne cıkarken bagaj gerekıyor..

Ben olsam Brc taktırdım, eski ae101 de brc vardı hiç sorun yaşamadım, gerçi sıralı değildi ama olsun :)
Biliyorsunuz lpg de işcilik çok önemli, güvenmediğiniz bir yere yaptırmayın.