0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mazda 3lerde güzel araç. Ama dünya hali bir gün acil paraya ihtiyacınız olduğunda Mazdayı elinizden çıkarmanız zor olur. Bende Corolla 1.6 Sol satıpta Avensise geçtim. Eğer Mazda 3 ile Corolla arasında kaldıysan Corolla derim. Corollanın fiyatına Avensis bulabilirsen Avensis al.
Ben inanmıyorum böyle laflara elinden çıkartamazsın yedek parçan sıkıntı olur gibi laflara her arabanın zevkçisi alıcısı satıcısı var Türkiye'de markaya bakılıp itimat edilmeyen ve piyasada tutulan arabalardan daha kaliteli araçlarda var .Mesela bizim bölgede şahin doğan çok tutulur 11 milyara 13 milyara alıp binende var çevremde arabanın hiç bir özelligi yok ama o paraya alınabilecek daha güvenli araçlarda var.Mesela roverlar cliolar güvenlik ise tofaştan kat kat daha iyidir en azından abs si bilmem nesi var. Her arabanın her parçası her yerde mevcut istisnalar olabilir ama parçası bulunmayacak bir araba yoktur herhalde bu konuyu sanayide kaportacı motorcu bir abi ilede görüşmüştük konu roverlardan açılmıştı kim diyor arabanın parçası yok her arabanın bütün parçaları bulunuyor onlar eskidendi diye bana çıkıştı.Mazdanın keyfini konforonu güvenligini biliyorsan al güle güle bin derim .
Mazda Türkiyenin satış stratejileri yüzünden ülkemizde yer edinememiş ilk tercih edilecek bir marka aslında... Üstte ki sorularımı yineliyor ve yine mazda diyorum