0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allahtan Toyota degil. BMW motoru daha ne olsun.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Durakta bir abimiz malum ötvlerde kalkmışken 1.6 dizeı verso almaya karar verdi. Yalnız motor bmv den gelme. Kendisi toyota sanıyordu. Motoru hiç tanımıyoruz sorun yaratır mı ..400.000 km min sorunsuz gider mi vs kısacası taksiye uygun mu ?Ötv lerde inmişken hangi araçlar taksi olabilir bu arada öneriye açığız. Bizde değiştircez seneye ama pek fikrimiz yok. Teşekkürler
Ben taksi için araç alacak olsam ki akrabalarımdan biri bu işle uğraşıyor bayramda konusu geçti Hyundai Elentra düşünüyor . Hem geniş hem konforlu hem gösterişli serviste lpg takıp teslim ediyorlar . Fiyatı da gayet makul yedek parça konusunda sorun yaşamam çok da saglam araçlar .Şahsen ben kendim bile düşünür hale geldim
Mayısa ertelendi. Bizde bagaj oluyor o yüzden sedan bakmıyoruz. Bir şekilde bir model seçilcek ama hayırlısı diyelim. Burdaki yorumlar çok faydalı oluyor teşekkürler.Uzun yola ise çıkıyoruz genelde. Çok vasat bir araba da olmaz tabii ki. Ford tournerler var ..vosvos caddy taksi olmuyor belki iyi olabilirdi o.Sağlam modellerden..dizel vagon kasalarda iyi seçim olabilir. Bu durumda geriye sağlam ve ekonomik bir dizel motor seçmek kalıyor gibi. Verso seçimi bagajı içindi.Almanyada her modelin vagonlari var ama Türkiyede yok gibi