0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi takırtukuris neyse ne deToyota gibi bir marka... nasıl yağ yakar, anlayamıyorum
İşin işmiş valla Sinan, hayırlı olsun güle güle kullan km'de azmış.Ama ilk kez tarabyadan memnun kalan gördüm.
Ortaköy Servisinin üstüne tanımam Abi varsa Yoksa Ortaköy hem Ortaköy yıllardır liderliği elinde bulunduruyor adamlar hakkını veriyor gerçektende.Tarabya ya iki üç defa gittim biri arkadaşım dolayısıyla diğeride ilk arabamızda bir keresinde bir kerede çıkar düşünmesinler allah aşkına ordan fiyat aldım 1000tl civarıydı Ortaköy Servisinden aldım 850lira aksesuar alcaktım sordum neden böyle diye saçma cevaplar yağdı üstüme. O Yüzden Ortaköy Servisi 1 Numaradır benim gözümde.
Abi iyi yaptırmışsın bakımı .Bu ajan olayı da toyotanın müşteri memnuniyetine gösterdiği özenin kanıtı . Birde dizellerde ki yağ yakma olayını kabullenseler .
mahmut bey şu başlık ilginizi çekebilir http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=45101.0
genelde işini halledebildiğin servis kişiler için iyi konumda gözüküyor... bende yeri geldiğinde problem yaşadım ama büyütecek şeyler değildi... yine de memnunum... bu arada istemeden de olsa servis sevdasına tutuşmuş gibi olmuşuz... aslında hepsi aşağı-yukarı aynı paşam, kal sağlıcakla...
Bu arada aracım artık TAKIRTUKURİS DEĞİL... Heryeri izole etmişler.
sinan 40.000 km bakımım geldi, şu elemanlara bahsediverde benide arasınlar...bu sefer ne ümite ne kayahana ne de gürkan a gideceğim... baklım bu rüştü bey nasıl biri )))