Ceyhun kardes, masrafi degisir, onu bilemem ama tahminimce 300 Lira civarina olur bence. Bilen arkadaslar fiyat konusunda yardimci olurlar. Ama dedigim markalar guvenilir, herkesin bildigi markalar.Memnun kalirsin.
Su an benim bujiler, kablolar NGK, sukur memnunum, yakit tuketimim dustu.Yag, Castrol GTX yari sentetik yuksek kilometredeki araclar icin uretilen 10W-30 yag.Su an uzerindeki filtresi Fram Though Guard filtre. Ama bir dahaki degisimde Castrol Syntec 5W-30 yag ve K&N yag filtresi ile degistirecegim insallah. Yag ve filtre hazir. Kutu ici K&N filtre takmistim gecen sene, cok fazla bir etkisi yok, ama ilk taktigim zaman bir vakum sesi farkini duydum. Sadece performan icin degil, kullan-at tipi olmadigi icin, temizlenip tekrar tekrar kullanilabilir oldugu icin tercih ettim K&N kutu ici hava filtresini. 40-50 dolar civari hava filtresi. Acik k&n performans filtresi/ cold air intake pahali (200-300 dolar civari), gerek gormedim ben, ama performans istiyorsan dusun bence. Tek dezavantaji orijinal filtre kutusunu sokmen gerekecek.