Gönderen Konu: karbüratör  (Okunma sayısı 2234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
karbüratör
« : Eylül 26, 2006, 19:42:53 »
arkadaşlar 1 ay önce falan motor yaptırdım , motor yaptırmadan önce 100 km'de 8/8,5 lt yakıyorken şimdi inanılmaz fazla yakmaya başladı. 3 gün önce 50liralık benzin aldım daha 100km yapmadan kırmızı yanmaya başladı. ayrıca motor yapmadan önce tek marşla çalışan arabam şimdi motor soğukken 2-3 marşla çalışıp 4-5 dakika sonra ancak kendine geliyor. motor sıcakken böyle bir sorun olmuyor yine tek marşla çalışıyor. sonuç olarak yine sanayi yolları göründü anlayacağınız. bizim arabalardan anlayan tanıdık bildik bir karbüratör ustanız var mı. anadolu yakası tercih sebebidir tabi

Toyota Club Türkiye

karbüratör
« : Eylül 26, 2006, 19:42:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
karbüratör
« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2006, 23:34:27 »
aracın çok yakması normal motor sıfır ken arabanın kç km yapacağı belli olmaz 10 000km ye kadar rodaj zamanı vardır bu süreye kadar aracın yağ eksiltmesi de normaldir arkadaşım aracının çalşması marş dinomasının kömürleri bitmek üzere olabilir,. akü yetersiz olabilir, rolantin düşük olabilir, elektironik jiklen arızalanmış olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
karbüratör
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2006, 23:28:43 »
bostancı oto sanayide cok ii tanıdıgım bi karburator ustam var gel bi baktır sana ne oldugunu solesinler  garantili cozum para konusunuda takma arkadasım
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
karbüratör
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2006, 00:09:44 »
Alıntı yapılan: Barış aykan
bostancı oto sanayide cok ii tanıdıgım bi karburator ustam var gel bi baktır sana ne oldugunu solesinler  garantili cozum para konusunuda takma arkadasım
[/quote]

barış ilgin için teşekükürler. bostancı sanayi'de nerde dükkan bayramdan sonraki hafta sonu gidebilirm büyük ihtimalle.
bu arada ben de içerenköy'de oturuyorum