0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ceyhun gece gece canını sıkılıyor herhalde kardes konu acıp duruyon..Bide forumda senle benden abska kimse yok herhalde..Dostum benımkınde de 1175 kg yazıyor..1250 kg yazanın aracında tup vardı onla beraber herhalde kardes..Bide sedan kullaanan bırı ruhsatta 1150 mı ne yazıyo dedıydı..Bende biizimki hb nasıl sedandan daha agır dıye sasırmıstım ama neyse..Kardes senın arac 2003 tü degilmi ön direklerin üstünde srsairbag yazısı varmı..Bizimkilerin bazı modellerinde 4hava yastıgı varmıs herhalde..2002 veya 2003 bazı donanımlarda..benımkide 2004 ama direklerde airbag yazısı var..
arkadaşlar benim ruhsatta 1176 kg yazıyor. bu ağırlık doğrumu acaba? geçen arkadaşın biri aslında 1250 kg falandır demişti ama kararsız kaldım. ne dersiniz.
ha evet utku sendin o dimi. doğru valla ne bilim geçen bi tane fabianın ruhsatına baktık 1150 falan diyodu. ben de dedimki bu fabianın 1150 olduğu yerde benim araba 1300 vardır. yani senin doğru söylediğini düşünüyordum.
utku abi avatardaki hilux acil servis aracını biliyorumda yaris yeni mi hiç görmedim?
Hilux kırda bayırda, Yaris şehiriçinde kullanılıyor değil mi Utku
hilux muğlanınyaris buranın yol yardım aracı, akşamları, haftasonları bende kalıyor...