0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anıl xeonon bende düşünüyorum yıllardır ama ama bizim araçlarda xenon bağlanınca içerde göstergelerde hata uyarısı veriyor bu yüzden bağlatmadım hala düşünme evresindeyim
mesut kardes ben serviste 350 tl toyotasanın temın ettıgı 6000 k xenon taktırdım suana kadar hiç bir zararını görmedım sadece birtanesının ecusu degişti sadece işçilik 1yıl parca 2 yıl garantili ben gayet memnunum..Görüntü olarak güzel ilk basta mavi yanıyo sonra ısındıkca beyazlasıyo en sonunda beyaz sarı karısımı gıbi oluyor tam ısınınca ampuller karsıyı cok yormuyo
maşşalah jantlarını çok beğendim,ama xenon konusunda yanılıyor olmayasın taktında uyarımı verdi birinden mi duydun acaba?benim kısa,uzun,sisler xenon öle ahım şahım markalarda değil ama uyarı falan vermiyor hatta bu yüzden çok seviyorum aracımı yapılan hiç bişeyi umursamıyor:D:D
benım arabada xenon var x8000 hıcde sorun olmadı bende xenon tak hıc dusunme derım
mesut kardeşim slmm.. gebzede özar elektronikten aldım 160 tl bağlantıyıda yapıolarr .ben kendim bağladım 8000k zenon arıza ısığı faland a yakmadıı nerde se 1 senedir kullanıorum 2 yıl garantili sorun olmadıı .. birde senin yaylarının kutusu duruo mu prokittii ama tam modeli lazım bana hondadan çıkma buldum bitane prokit önler geniş arkalar ince yaylarınn uyar mım die kontrol etmek için.
toyot tr1 deneyebilirsin çok uzun ömürlü bi lastik değil ama drag lastiği tadında
ae101 den sonra bizde corolla hb almayı düşünüyoruz.mesut abi aracın gerçekten çok güzel.kazasız belasız kullanman dileği ile abicim
bencede çok hoş arabanın hali ....