0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen katılıyorum sana. gri rengin zaten kendisi yeter. mesela benim arabanın gri olmasını çok isterdim ama naparsın yeşil işte.
ya ne sıkılması mesut kardeşim. ne kir tutar ne çiziği gösterir. griden daha iyi bir renk olurmu. hele siyah varya. hiç gitmez bizim arabalara. tabi bu benim tercihim.
Mesut bencede arka stoplara bişey yapmalısın ben pek sevmiyorum bu stopları çok klasikleşti şahine bile takıyorlar artık herkesde var taktığın zaman dikkat çekmesi lazım sade hali bence daha güzel duruyor Sinan Çatal arkadaşın avatarın daki stop çok hoş mesala
mesut bey siz nerde oturuyosununz yaww.Çektiğiniz fotolar bizim orası yani beykoz çubuklu sahil yolu ve sanırım arabayı da hatırlar gibiyim.
lastikler icin bütceniz nedir?Yol tutus agirlikli ariyorsunuz?Ömür beklentiniz nedir?
mavi bi xenon hiçde fena olmaz
benım arabada xenon var x8000 hıcde sorun olmadı bende xenon tak hıc dusunme derım
ızgaradaki degişiklik cok tatlı olmuş.bu jantıda sevmezdim fakat o da yakışmış bizim araclara.yay var degil mi?ve de son bi sorum olcak abi bildigim kadarıyla senin eski jantlar etabetaydı.bende cok ucuza 2. el buldum etabeta fakat 4x108 aralıklı.herhangi bi şekilde bizim araclara uyduramayız degl mi?