0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100.000 km de aracın sorunsuz olarak hala çalışıyor olmasının bir önemi yokmuş....
Toyotasa ilgileniyor mu?başlıklı konu açmıştım.Mutlaka okuyorlardır.Bu nedenle bırakın herkes memnuniyetsizliğini ya da övgüsünü dilediği gibi yazsın.Objektif olalım çünkü mutlaka, haberimiz olmadan bile birşeyler yapılacaktır.
Tamam da Utku, Türkiye için üretim bandını değiştiremem diyor da şimdi bu 1.6 Avensis'i Türkiye'den başka yerde kim alır yahu? Avrupa'da 1.6 Avensis satılmıyor diye biliyorum... ABD'de zaten Avensis yok...
gözlük kapına gözlük sığmıyor ? ray-ban aviator gözlük kullanıyorum, kocaman birşey, üstelik XXL boyunu aldım, o gözlük kabıyla beraber sığıyor ne kullanıyorsunuz da sığmıyor? kemikli bir model falan mı? veya ille de kabıyla mı sığdırma çabanız var? ve gerçekten anlayamıyorum madem araçta donanım arıyordunuz? neden bu aracı aldınız? almadan önce bakmadınız mı donanımlarına, bagajını açıp amortisör var mı diye kontrol edeniniz olmadı mı? ya çok daha ucuza megane II alırdınız, çok ciddiyim, bir dolu oyuncak olurdu(donanım) bu aracı alıp donanım zayıflığına laf etmek de yersiz..
bu fıyata bundan daha ıyı bır araba soylesene
bizimkiler esksini çocukları gibi seviyorlar sanmıyorum öyle yapacaklarını bu arada ankara biliyosun her yer yokuş birde hergün tandogandan oran şehrine git gel cidden performanslı arabaya alısınca diğerleri kötü oluyor