0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 yıl fabrika garantisine ek 5 yılda ben garanti veriyorum demesiyle güvendim taktırdım.
Mustafa bey öncelikle geçmiş olsun . Ben sizin anlatımınızdan taktırmış olduğunu işletmenin hem işini hakim olmayan hemde müşteri odaklı degil müşterinin cebi odaklı bir işletme olduğu kanaatine vardım ki .Geç çalışma olaylarında en büyük nedenlerden bir muhtemel enjektörlerden birini tam kapatmaması kaynaklıdır ki takım degil tek de değişebilir. enjektörlerden hangisinin kaçırdığının tespitini de yapmak kolay zor degil . Regülatör arızası olmadığı halde yani 1 tane enjektör arızalı ise bile size yeni sistem parası ödetmişler resmen . Sizin yerinize olsam firmayı prins firmasına şikayet ederdim . Firmadan eski araçtan sökülen arızalı dene malzemeleri alın isteyin dışarda kontrollerini yaptırın . eminin tek bir enjektörden kaynaklı sorun için oda 1000 liralık bir işi için cebinizden 8000 lira çıkmış . Beyin diyaframı değiştirilebiliryor .Enjektörler den sadece arızalı olan değiştirilebiliyor .tam bir çarpma tokatlama hikayesi olmuş .
Bence sorun tamda sizin söylediğinizden. Çünkü enjektörü sabunla kontrol etti tam gaz girişindeki enjektör kaçırıyordu. Ama ecomax regülatörünü taktı ilk gittiğimde. Ve regülatör kesinlikle sorunlu olmadığı kanaatindeyim. Parçalarımı aldım. Prinse şikayetvar üzerinden şikayette bulundum. Geri dönüş sağlanmadı 3 gündür. Prins hakkında ve lpg servisi hakkında nasıl bir yol izleyebilirim?