Gönderen Konu: Kıyma Makinesi Tavsiye  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Site Yöneticisi
  • ******
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Kıyma Makinesi Tavsiye
« : Ocak 19, 2024, 18:27:41 »
Selam, kıyma makinesi konusunda görüş, önerive tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Metal dişli ve bağlantı,
Bıçak kalitesi,
Koruma,
Dayanıklılık
 vs.

Toyota Club Türkiye

Kıyma Makinesi Tavsiye
« : Ocak 19, 2024, 18:27:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
Ynt: Kıyma Makinesi Tavsiye
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2024, 21:06:23 »
Metal kısımları olan makine tercih edilmeli görüşündeyim,sadece kıymayı arada sırada çekmek veya daha kapsamlı aparatları olan salça,sucuk,biber hatta içli köfte yapan bir hayli markalar var,ancak küçük parçalar halinde ayda yılda bir kıyma çekimi olan bilek gücüyle çalışan modelde mevcut,bu tip makine ile uç kısmına bir boru vs gibi ekleme yapıp temizlenmiş bağırsaklarla sucuk yapılabilir,f/p oranları önemli olacak.
Tokay Ceritoğlu