Gönderen Konu: Touch multimedya çöktü, diagnostic (gizli) menü ye giriş yapamıyorum.  (Okunma sayısı 708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 165000
  • Model Yılı: '13
Merhaba, Hilux 2013

Touch multimedyam çöktü siyah arka planda toyota amblemi var menü ye basılı tutarken far aç kapa yaptığımda üç kere dıt dıt sesi geliyor ekran kararıyor fakat tekrar aynı  toyota amblemi geliyor.
https://www.toyota-tech.eu/ dan şaşe no ile software güncellemesini indirdim flash ile multimedyama format atmak istiyorum bunu gizli menüyü açmadan yapabilirmiyim

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Touch ekranlarda kontak açık iken ve menü tuşu basılı iken 3 defa park yada farları açıp kapamanız gerek atlamıyorsunuzdur umarım.
Ayrıca USB flash bellek bağlı ise bunun bozulduğunu da dikkate alarak birde usb belleği çıkartıp çalıştırmayı deneyin.
En son önereceğim çözüm ise akü + kutup başını söküp 3-5 dakika bekledikten sonra tekrar aküyü bağlayıp deneyin.
Kolaylıklar dilerim,geçmiş olsun.
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 165000
Touch ekranlarda kontak açık iken ve menü tuşu basılı iken 3 defa park yada farları açıp kapamanız gerek atlamıyorsunuzdur umarım.
Ayrıca USB flash bellek bağlı ise bunun bozulduğunu da dikkate alarak birde usb belleği çıkartıp çalıştırmayı deneyin.
En son önereceğim çözüm ise akü + kutup başını söküp 3-5 dakika bekledikten sonra tekrar aküyü bağlayıp deneyin.
Kolaylıklar dilerim,geçmiş olsun.

Dediğiniz şekilde uyguluyorum lakin sonuç alamıyorum, USB yi bu aşamalarda bağlamamıştım hiç, kutup başını söküp taktığımda, bir multimedya resmi ile yükleme yapıyor 3 dakikalık bir yükleme bu yükleme esnasında mı gizli menüyü açmayayı deneyeyim yoksa yükleme bittikten toyota amblemi geldikten sonra mı deneyeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Yükleme bitince denemeniz gerekiyor.
Sadece V-POWER - Anti LPG