Gönderen Konu: toyata 2023 motordan kablo  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
toyata 2023 motordan kablo
« : Aralık 26, 2023, 23:24:18 »
arkadaslar benim sorum 2023 toyota ic kamera taktim ama kabloyu motordaki sigorta kutusundan cekmem lazim ama oraya gecirmek icin bir türlü delik bulamadim kop kitte öyle bir yer varmi motordan iceri kablo almak icin

Toyota Club Türkiye

toyata 2023 motordan kablo
« : Aralık 26, 2023, 23:24:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: toyata 2023 motordan kablo
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2023, 11:12:31 »
Genelde tüm araçlarda, direksiyonun alt kısmındaki kablo demeti motor kısmına bir delikten gider, genelde tam direksiyon hizasında olur. Direksiyon altındaki  kapağı açarak, bir el feneri yardımıyla içerden,  akü veya motor kısmındaki sigorta panellerini takip ederek de dış kısmından deliği bulabilirsiniz. O deliğin etrafına çok iyi izolasyon yapılmıştır. Önce o deliği bulup, sert bir kablo, metal tel gibi bir şeyi kılavuz olarak kullanacak, ona da geçirmek istediğiniz kabloyu bantlayıp geçireceksiniz. Bunu yaparken mevcut kablolara zarar vermemeye çok dikkat ediniz.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
Ynt: toyata 2023 motordan kablo
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2023, 13:24:33 »
Toyotanın bu kasasında kablo demeti biraz zor bir yerde. Kablolar duvar üzerinden yürüdüğünden görünmüyor. Motor tarafında fren hidroli kabının hemen solunda fakat biraz derinde bulunuyor.
İç taraftan ise gaz pedalının üzerinden giriş yapıyor.

Size tavsiyem sürekli elektrik gelen bir kablo iç davlumbaz tarafındaki plastik parça altındaki dağıtıcı kısımdan alınabilir. Benim aracımda mavi kalın bir kablo bulmuştum. Düşünürseniz sizin için daha rahat olabilir.