Gönderen Konu: Corolla 1.8 2019 passion x-pack balata ve disk tavsiyesine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: -
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,
Başlıktada belirttiğim gibi 2019 coralla hibrit 1.8 passion x-pack aracım için ön balata ve disk temin etmem gerekiyor.
Servisde disk yokmuş ve sipariş verilmesi gerekiyor sadece balatada taktırmak istemedim çünkü ses olabilir dediler.
Ben aslında ön balata ve diskle beraber arkalarıda değiştirmeyi düşünüyorum.
Acaba aracım için balata ve disk temin edebileceğim sipariş verebileceğim bir link var mı?
Şimdiden çok teşekkürler ustalar.
Arama yaptım fakat forumda bu konu ile ilgili bir şey bulamadım eğer yanlış yere açılmışsa kusura bakmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '19
  • 7 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Bende de aynı model mevcut. 103.000 km civarında. Balata disk değişimi ihtiyacım şu ana kadar olmadı.

Sizin arabanız kaç km de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
Forum üyemiz Tem Oto'da Nıbk marka fren balataları var,forumda alıp kullananlar var ve memnunlar,disk içinde sorabilirsiniz,önerim ya resmi servis ya da Tem oto haricinde piyasa malı ne disk ne de fren balatası taktırmamanız,taklit ürünler olabiliyor ve sorun çıkıyor.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: -
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Bende de aynı model mevcut. 103.000 km civarında. Balata disk değişimi ihtiyacım şu ana kadar olmadı.

Sizin arabanız kaç km de.

Benim aracım 93000 de şu an servisdeyim ve yaklaşık 3000 km sonra değişmesi gerekiyor dediler.

Forum üyemiz Tem Oto'da Nıbk marka fren balataları var,forumda alıp kullananlar var ve memnunlar,disk içinde sorabilirsiniz,önerim ya resmi servis ya da Tem oto haricinde piyasa malı ne disk ne de fren balatası taktırmamanız,taklit ürünler olabiliyor ve sorun çıkıyor.

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
Tem oto telefonunu veriyorum. İletişime geçebilirsiniz.
05434013565
O