0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında ikisinide deneyerek alabilirsiniz ses sistemi satan yerlerde bunların denemesi yapılır,iki markada iddalı üretimler yapıyor ama orjinalini bulmak kaydıyla,çünkü çin menşeli olanları oldukça fazladır biri japon diğeri Amerikan ama orjınal ürün bulmak çok zor,bulunmasına bulunur ama iddialı fiyatlar söz konusu oluyor,herşeyden önce multimedyanın çıkışının gerçekten 4*50 olduğundan emin olun bazen sadece sözde kalıyor,daha sonra aracınızdaki ses tesisatının kablo kalitesine bakın sadece hoparlör ve multimedya ile iş bitmiyor çıkış ve tesisat doğru değilse aktarım paeazitlere yol açıyor ve gereken ses alınamıyor.
Şimdiden hayırlı olsun Osman. Ümit Bey bilgi vermiş, başka bilgiler de gelecektir. Alper'de bu detaylara hakim.Tiz için koaksiyel yerine komponent önerebilirim. Kulak bölgesine yakın gelmesi lazım yüksek frekansın. Hertz falan muadil var mı ona da bakılabilir.
Teşekkür ederim Ümit bey, aracın orjınal tesisatının dışına çıkmayı planlamıyorum. Arka kapılardaki fabrikasyon hoparlörleri çıkartıp direk yenisini takacağım. Aynı önlerde yaptığım gibi. Artık olduğu kadar diyelim. Orjinallik konusunda ise artık internet üzerindeki satıcıların olumlu yorumlarına bakarak şansımı deneyeceğim.Aynen Hakan, diğer üyelerimizden de illaki fikirleri olan vardır. Bekleyeyim biraz daha. Komponent olunca anfi gerekmiyor mu ?
Alpine tavsiye ederim 60w modeli sizi memnun eder bence...
tavsiyem S serisi minimum.
S serisini özellikle tavsiye etmedim amfi olmadığı için... sizin için c serisi daha mantıklı olur... 50w teyp çıkışı için de oldukça ideal... benim arka hoparlörler s serisi ama arabada 4x100w çıkışlı amfi ile kullanıyorum...