Gönderen Konu: UMUT kardeş Taliban'ları ve Develeri alda gel...  (Okunma sayısı 4277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: UMUT kardeş Taliban'ları ve Develeri alda gel...
« Yanıtla #40 : Nisan 28, 2009, 11:25:38 »
eksoz seside zaten hiç hoşuma gitmiyor standart toyota eksoz sesinden farklı bir ses hissediyorum araçta.
açılan konuyu yakıt sorununa getirdik yine :D ooofffff of...
toyota'sız adam

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 28, 2009, 11:25:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 28, 2009, 11:54:10 »
Umut abi gitmediğine çok sevindim :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 29, 2009, 03:04:36 »
Bir not iletmek istiyorum,

İnternette camia/topluluk/komünite üyesi olmak kolay değildir. Buradaki eksikliğin şu olduğunu düşünüyorum, üyelere cevap yazılırken kendimizi onların yerine koymuyoruz. Bildiğimiz dille, bildiğimiz tavırla yazıyoruz. Unutmayın ki burada yazdıklarınız kayda geçmektedir. Duymazdan gelinmesi, unutulması gibi gerçek hayattaki sohbetlerde elinizde olan lüksler burada yoktur. Yazdığınızdan uzun bir süre sonra da okunabilir. Belki bu süre içerisinde fevkalade değişiklikler olacaktır, çok farklı insanlar tarafından okunacaklardır.

Genel olarak herkese düşünmeleri için yazdım bunları.

Bütün bunlar senin yüzünden Alper, nereden çıkardın bu alkış ve yuhalama olayını; bu aynen yemekteyiz programındaki gibi oldu, hani orada yemekleri afiyetle mideye indirip  sonrada olmadık adilikte eleştiriyorlarya..bu da onun gibi bir şey, kafasından geçene ters bir kelime gören yuhalıyor; ben hiç bir şekilde iplemiyorum ama o yaşlı koca adam bu yüzden gitti, millet gidişine sevinsede bu bir kazanç  değil bir kayıptır, umarım bu (+) (-) saçmalığını en kısa sürede kaldırır hak yolunu bulursunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 29, 2009, 03:26:10 »
Konuyla alakam yok ama Tanıdığım kadarıyla Umut abi iyi birisiydi forumda kalmasını isterdim doğrusu, Özcan abi hatırlar hatta Hakan Abide bu tokat ve alkış mevzunun nerelere gelebileceğini, ve aylar öncesindende  bu uygulamayı tasvip etmediğimi ve bir zaman sonra forumlardan kaldırıldığa defalarca şahit oldum. ve görüyorum ki gene sıkıntıya sebep olmuş.

edit: geri gelmiş  :P :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 29, 2009, 08:15:31 »
Konuyla alakam yok ama Tanıdığım kadarıyla Umut abi iyi birisiydi forumda kalmasını isterdim doğrusu, Özcan abi hatırlar hatta Hakan Abide bu tokat ve alkış mevzunun nerelere gelebileceğini, ve aylar öncesindende  bu uygulamayı tasvip etmediğimi ve bir zaman sonra forumlardan kaldırıldığa defalarca şahit oldum. ve görüyorum ki gene sıkıntıya sebep olmuş.

edit: geri gelmiş  :P :-[
:)))))))))))))))))))))
Bu ne ya rahmetli olmuşum gibi yazmışın:)))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı