0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Bu güne kadar hakkımda yazılan hakaret içeren mesajları çok dikkatle izledim. Bana söz hakkı doğan konularda mecburen cevap verdim.Verdiğim cevaplar başka yönlere çekilip polemik yaratıldı. Kelimeler çarpıtıldı ve karşılıklı alay mevzuu oldu.Hiç bir şey söylemedim. Her konu açtığımda karşı çıkıldı ve bir neden arandı.Yazı ve söz hürriyetim hakaretlerle kısıtlandı.Ne kimseye hakaret ettim, ne de yazılarına müdahale ettim.Dün akşamdan beri hakkımda yazılanlara yeni polemik yaratmamak için cevap vermedim. Sitede kendini imtiyazlı zanneden 4-5 kişi huzur bozmak içi elinden gelen tahrik edici kelimeleri kullandı.Açtığım her konuya müdahale edildi ve altına hakaret cümleleri sıralandı. Ahmet Can Dil, ''siteden atılmak için bu konuyu kapatmıyacağım ''dedi.Son yazdığım mesajı herhangi bir şahsı kasdetmediğim halde iğneleme var diyerek başkalarını da bana karşı kışkırttı.Siteyi tamamen internet cafe'ye çevirmek için ellerinden geleni yaptılar. Ahmet Can Dil, Türkay Sarıkaya, Fatih Öztürk, Doğan Keleş, yeni olay geliştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Umut Çelikel, Ahmet Özkök,Özcan Musaoğlu arkadaşımızı da tesir altında bırakarak kendi saflarına çekmek istediler. Ne yazık ki Umut Çelikel arkadaşımız bu oyuna geldi. Benim Umut Çelikel ile hiç bir tartışmam olmamıştır.Sadece Kemal bey'in yazmış olduğu mesajla ilgili fikir beyanı olmuştur. Bana normal gelen fikir Umut bey'e ters gelmiştir.Hepsi bu kadar. Sonuç olarak; hiç bir yazışmamda şahıs adı beyan etmemişimdir ve genelde sosyal içerikli yazılar yazmışımdır.Buna herkes şahittir. Bana özel olarak atılan 17 kişinin mesajların da 4-5 kişinin bu sitenin huzurunu bozduğu ve o yüzden siteye üye oldukları halde aktif olmadıkları beyan edilmiştir. Sanal yolla şeref ve havsiyetime dokunan sözler nedeniyle başta olayları başlatan ve ısrarla devam ettiren Ahmet Can Dil ve diğerleri hakkında işlemiş oldukları suçu devam ettirmeleri halinde avukatıma talimat verip ceza davası açacağımı bildirir, İyi akşamlar dilerim. "