Gönderen Konu: Elveda  (Okunma sayısı 1420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Elveda
« : Nisan 27, 2009, 21:36:45 »
Arkadaşlar,

Bir saattir arıyorum, üyelik iptali sanıyorum kendi kendine yapılamıyor.

Bir süredir sitede beni rahatsız eden bir konu iyice canımı sıkmaya başladı. Bu forumu hakikaten keyifli insanlardan oluştuğu ve bazı ortak noktalarda buluştuğum için seçmiştim. Gerçekten de ben tam bir hobi adamıyım ve hobilerim, zevk aldığım işler için yaşıyorum. Bunlar olmasa işlerden deliririm. Murat131 forumuna da üyeyim ancak orada genel sohbetlere girmiyorum, sadece araba ile ilgili teknik konularda yazışmama rağmen burada hemen her konuda bugüne kadar paylaşımlarda bulunabildim. Ancak dediğim gibi canımı sıkan konu iyice takıntı olmaya başladı, keyif alamaz oldum ve kusura bakmayın forumdan soğudum.

Tanımayanlar için: 36 yaşında adamım, çocuk değilim. TED ve ODTÜ mezunuyum. Annem Ziraat Mühendisi, babam Avukat. Abim Metalurji Mühendisi, eşim Grafik Tasarımcı. Onun bunun çocuğu değiliz çok şükür, terbiyemiz, kültürümüz, aklımız yerinde...

Canımı sıkan malum konulardan sonra açılmaya başlayan:
1-Vezir yanılmamış konusu-Terbiyenin yaratılıştan geldiği...
2-Ortalığı karıştırmak isteyenler varsa-Böyle saçma ve densiz bir konuda henüz yönetimden bir müdahale gelmedi...
3-Kavgalı dünyada kavgasız yaşayan örnekler-Kavgasız yaşayan hayvanlar, kavga eden insanlar...
4-İyi görebilmek ve okuyabilmek-Okuduğunu anlamayan embesillere itafen...
5-Hatırlayamadığım ve bulamadığım daha pek çok konu ve her eksi alındığında açılan yeni saçma konular ve gerginlikler...

Tüm bunlara rağmen sadece tek bir üyeye yönelik baştan beri önem vermediğim artı/eksi uygulamasının önlenmesi...

Bütün bunların şahsi fikrime göre Forum Kuralları altında yazan aşağıdaki kurallarla ters düştüğüne ve herhangi bir müdahalede bulunulmadığını düşünüyorum:

" 2- Forumlarımızda hiçbir üyenin özgürlüğünü kısıtlayacak veya uygun olmayacak davranışlarda bulunmayacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak; kanun dışı, zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak, siyasi içerikli propaganda yapmak, herhangi bir yasa dışı örgüt döküman/dökümanları yayınlamak ve/veya bu konuda herhangi bir açıklama yapmak, herhangi yasa dışı bir örgüt/kurum/kuruluş üyesi ya da sempatizanı olmak, Atatürk ilke ve inkilaplarını ve Türk milletini rencide edici/edebilecek unsurları, Anayasa’nın değişmez/değişmesi teklif edilemez madde/kelimeleri ile güvenceye alınmış konularını tartışmaya kalkmak; bu İletişim Platformu’nda yetkili bir kişi gibi davranmak; verilen hizmetleri, platform yöneticilerini, moderatörleri ve diğer forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek; bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir ulusal ya da uluslararası kanunu, anlaşmaları, tüzükleri çiğnemek, trafik kurallarına aykırı eylemleri teşvik etmeye yönelik mesaj yazmak kesinlikle yasaktır."

"9- Bu altyapı; dostluk, hoşca vakit geçirmek ve fikirlerimizi paylaşmak amaçlı olarak kurulmuştur. Sosyal konulara odaklı olmakla beraber dostluk ortamının sağlanması ve sürdürülmesi amaçlanmaktadır. Genel ahlak kuralları çerçevesinde kurallara uyan, huzursuzluğa yol açmayacak tarzdaki hiçbir mesaj silinmeyecek, değiştirilmeyecektir. Kurallar çerçevesinde hareket edildiği sürece hiçbir üyenin üyeliği iptal edilmeyecektir. Bu platforma üye olan herkesin herşeyi eleştirme hakkı vardır; ancak eleştiri ile karalama arasındaki çizginin aşıldığı durumlarda, yöneticiler gereken önlemi almakla sorumludur. Bu platform, gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla, fikir alışverişinde bulunulması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir. "

"19- Bu kurallar, platformun düzeni için vardır. Kurallarda, yerine göre, esnek davranmak veya katı davranmak, forum yöneticisinin yetkisi dahilindedir. Eski kullanıcılar veya yeni kullanıcılar diye bir ayrım gözetmeksizin bu kurallar herkes için geçerlidir."

Uzatmaya gerek yok. Kafaya taktım bir kere, bakmamaya çalışıyorum başlığı görüyorum sinirleniyorum. Zevk almadığımız şeylere kasmaya gerek yok. Üyeliğimin silinmesi için sevgili Murat ne gerekiyorsa yapacaktır.

Benimle herhangi bir konuda yazışmak görüşmek için bilgilerim:

umutcelikel@hotmail.com (Mail amaçlı kullanmıyorum, messenger için ekleyebilirsiniz)

umutcelikel@yahoo.com (mail amaçlı)

0 532 2557471 (iş cep)

0 507 2142642 (özel cep)

Özellikle Ankara'da olan dostlar ve arada Ankara'ya gelenler ile buluşmaktan zevk duyarım.

Hepinize keyifli forumlar dilerim...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

Elveda
« : Nisan 27, 2009, 21:36:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Elveda
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2009, 21:44:00 »
olacaği buydu.... temiz ve aktif üyeleri yitiremeyiz! ilk ANkaraya geldigimde yanındayım abi inşallah....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2009, 21:45:15 »
Abi pm attım cevap bekliyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2009, 21:50:14 »
Yapma be Umut Abi :( Bir başladı mı eminim ki gerisi çorap söküğü gibi gelecek,hepimiz dağılacağız tam ne güzel sohbet,paylaşım ortamımızı kurmaya başlamışken... Her ne kadar seni sadece bu forumdan tanıyor olsam da, üzme senin gibi düşünen insanları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2009, 21:52:04 »
umut abi saçmalama, boşver nedir yani vakit öldürmek için burdayız evet olmazsa olmazımız değil bu forum ama senin onun bunun herkesin katkılarıyla güzelleşiyor bu forum, burayı sevmemin nedenlerinden birisin gitmeni gerçekten hiç istemem
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2009, 22:41:11 »
Umut abi sen bu forumun en güzel renklerinden birisisin eğer ayrılırsan şahsen ben seni fazla tanımama rağmen gerçekten çok üzüleceğim senden öğreneceğimiz çok şey var diye düşünüyorum  :(
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2009, 23:02:44 »
heh tam süper oldu doğru paylaşım yapan bi abimizi daha kaybedelim o da gitsin bu da gitsin dilbilgisi kurallarına süper uyan bol link resim paylaşımlı mükemmel harika bir forum oluruz yakında diyorum ama çorap söküğü olmayız işallah

umut abi kişisel muhabbetimiz olmadıysa da forumun rengisin offroad uzmanımızsın daha bu gider geçen gün arabandaki gezenbilir öle alakasız bi yerde aklıma geldi ki resmen beynime kazınmış pek bahsetmesem de bende istanbul off-road klubünün çok sayıda faaliyetine katıldım baja 300, wrangler gibi gibi aynı klasmanda diilse de offroad güzeldir. forumda senle güzeldi beraberken güzel o gitti bu gitti öküz öldü ortaklık bitti oluruz çok kötü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla Dizel Comfort Düz
    • interMEDIA Yazýlým
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #7 : Nisan 27, 2009, 23:06:34 »
Umut selam ,
Bende henüz forumda yeniyim, önceki olayları bilmiyorum , sanırım bazı üyeler arasında bazı gerginlikler var , hepimz yaşını başını almış insanlarız , alınganlık yapmadan , devam etsek , hepberabar UMUTumuzu yitirmeden devam etsek güzel olmaz mı ?
forest engineer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 27, 2009, 23:15:26 »
2 gündür giremiyordum forma.Ne oldu ne bitti bilemiyorum ama çok üzdü bu haber beni Umut abi.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 27, 2009, 23:25:33 »
"kemal beyin şahsi duyuru adlı konusundan alıntıdır"

Alıntı
"Bu güne kadar hakkımda yazılan hakaret içeren mesajları çok dikkatle izledim. Bana söz hakkı doğan konularda mecburen cevap verdim.Verdiğim cevaplar başka yönlere çekilip polemik yaratıldı. Kelimeler çarpıtıldı ve karşılıklı alay mevzuu oldu.Hiç bir şey söylemedim. Her konu açtığımda karşı çıkıldı ve bir neden arandı.Yazı ve söz hürriyetim hakaretlerle kısıtlandı.Ne kimseye hakaret ettim, ne de yazılarına müdahale ettim.Dün akşamdan beri hakkımda yazılanlara yeni polemik yaratmamak için cevap vermedim. Sitede kendini imtiyazlı zanneden 4-5 kişi huzur bozmak içi elinden gelen tahrik edici kelimeleri kullandı.Açtığım her konuya müdahale edildi ve altına hakaret cümleleri sıralandı.
  Ahmet Can Dil, ''siteden atılmak için bu konuyu kapatmıyacağım ''dedi.Son yazdığım mesajı herhangi bir şahsı kasdetmediğim halde iğneleme var diyerek başkalarını da bana karşı kışkırttı.Siteyi tamamen internet cafe'ye çevirmek için ellerinden geleni yaptılar.
  Ahmet Can Dil, Türkay Sarıkaya, Fatih Öztürk, Doğan Keleş, yeni olay geliştirmek için ellerinden geleni yaptılar.
  Umut Çelikel, Ahmet Özkök,Özcan Musaoğlu arkadaşımızı da tesir altında bırakarak kendi saflarına çekmek istediler. Ne yazık ki Umut Çelikel arkadaşımız bu oyuna geldi.
  Benim Umut Çelikel ile hiç bir tartışmam olmamıştır.Sadece Kemal bey'in yazmış olduğu mesajla ilgili fikir beyanı olmuştur. Bana normal gelen fikir Umut bey'e ters gelmiştir.Hepsi bu kadar.
  Sonuç olarak; hiç bir yazışmamda şahıs adı beyan etmemişimdir ve genelde sosyal içerikli yazılar yazmışımdır.Buna herkes şahittir. Bana özel olarak atılan 17 kişinin mesajların da  4-5 kişinin bu sitenin huzurunu bozduğu ve o yüzden siteye üye oldukları halde aktif olmadıkları beyan edilmiştir.
  Sanal yolla şeref ve havsiyetime dokunan sözler nedeniyle başta olayları başlatan ve ısrarla devam ettiren Ahmet Can Dil ve diğerleri hakkında işlemiş oldukları suçu devam ettirmeleri halinde avukatıma talimat verip ceza davası açacağımı bildirir, İyi akşamlar dilerim. "

orda kilitli olduğundan cevap veremedim buraya yazmak istiyorum, şahsen beni istediği gibi dava edebilir, istediği avukata talimat verebilir hakkımda dava açmak içim, içi çok rahat işlediğim hukuki bir suç kesinlikle yok, dava açtığınız zaman karşı dava ile karşılık göreceğinizi bilmenizi isterim kemal cengiz bey! ve ekliyorum ki kemal cengiz bey ile forumun huzurunu kaçırdığım için bütün toyotaclubtr üyelerinden özür dilerim, herkes gibi he deyip geçmem gerekirdi ama öyle yapmadım, benim de üyeliğimin silinmesini rica ediyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2009, 23:32:08 »
Arkadaşlar konuları fazla abartıyorsunuz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2009, 23:34:47 »
yok artık yaa davalık da mı olduk bravo bu ne saçma şey yaa kendimi falan savunmicam hele de böle bir saf durumu olduysa da geçtiysem teşekkür ederim gerçekten polemiklerden sıkılan arkadaşa +1 yaptım davalığım öle mi yuppiii o zaman en kısa sürede bekliyorum

kemal cengiz bey sanırım ülkede hukukun da kendi çevresinde döndüğünü yada karşısındaki insanların kendini savunmaktan aciz embesiller topluluğu olduğunu falan sanıyor. hakkaten çok eğlendim teşekkür ederim mimlendim demek bende :D:D:D ahmet kardeş sen napıcaksın isyancı gençliğin lideri de senmişsin hemen ülkenin en iyi avukatlarıyla iletişime geç tez vakitte kemal cengiz bey fena geliyormuş ben bu yazıyı görmedim teşekkürler türkay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 27, 2009, 23:35:10 »
olaylar çok ileri gitmiş, bahsi geçen konular teker teker incelenene kadar kilitlenmiştir. İncelemeler sonucu gerekli kararlar verilip üyelere aktarılacaktır.

Bu kadar rahatsızlık yaratacak durum varsa lütfen rapor edin, şu anda Emre Ozan arkdaşımız dışında bu özelliği kullanan olmamıştır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2009, 23:40:26 »
lütfen konuyu ilerletmeyelim
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2009, 00:26:11 »
neler yapmışım ben ya... her mesajımda saygı duydugumu belirtmeme ragmen olay nerelere gelmiş çok şaşirdim ya çok şaşirdim ben bu muyum ya !!!

ayrıca hukuk kurallarınıda biliyorum... Eskişehirin saygın avukatlarının birinin yanında Katip olarak çalışmaktayım gerekli belgelerim devletten alınmıştır...

Saygılar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2009, 00:35:18 »
Bu konu hakkında yeni konu açana sticker yerine acı biber yollayacam ona göre ;)
İnsanlar 10'a ayrılır

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2009, 10:25:35 »
     Sen ne stickeri yolluyon bakem.

Olaylardan haberim olmadı. Takip edemedim 4 gündür. Geçmiş olsun arkadaşlar. Umarımda geçmişte kalır.
     Avatar resmime bi bakın. Kucağımdaki resme. O artık yok biliyosunuz. Peki onu kırdımmı? Belkide kaç kez ama çok az. İyiki de azmış. Şimdi "onu çok üzdüm Allah kahretsin" deyip, kafamı yerlere vurmaktan kurtulmuş, vicdanı rahat bir ağabeyim. Lafı uzatmayacağım anlayan anlıyordur. 3 günlük dünya. Bi bakmışsınız yarın burda İsmail ağbinizin yada kardeşinizin ismini yazmış Alper Bannere. "Allah rahmet eylesin" diye. Yarın var olacağımız hatta 5 dk sonra var olacağımız kesinmi? İstanbuldaki olaylarda o genç 17 yaşındaki delikanlı 1 dk önce düşünüyomuydu bi mermi çıkarda gelir beynime saplanır diye. Ya ailesi. Oğlumuz işde bilirken ölüm haberiyle nasıl bir şok nasıl bir krize girmiştirler. Belkide bir evin tek çocuğuydu. Düşünebiliyomusunuz o annenin babanın yada kardeşlerinin acısını. Hayır. Ateş düştüğü yeri yakar çünkü. Sadece üzülürüz o kadar. O yüzden böyle anlamsız olaylar ve polemiklerle birbirimizi burda kırmanın bi anlamı yok. Sadece burda değil her yerde çevrenizdeki insanları kırmanın bi anlamı yok. Sonradan çok pişman olmaktansa, düşünerek atın adımlarınızı. Bunla ilgili bi şarkı bile vardı:

Bundan böyle düşünerek atın adımlarınızı,
     Elbet bir gün mutluluktan yana alırız payımızı...

Her giren seviyeli, düzeyli, iyi bir forum derken, bumuydu seviyeniz, iyiliğiniz. Ben şahsen (hiç beklemediğim arkadaşlarımdan özellikle) çok utandım. Büyüklerin çocuklarla çocuk olması, küçüklerin büyüklerine saygısızlıkları, ve evvelden kalmış acıların intikamı vs. Olmadı, bize yakışmadı, bir daha da olmasın lütfen.

Umut yazdıklarının tek kelimesini okumadım. Ama tahmin ediyorum bu yüzden eyvallah çektin. Senin gibi bizlerde yapsak nasıl bir birlik ortamı kurabilir?  Olaylardan kaçmak yerine, olayların üstüne gitmek, savaşmak, ve tatlıya bağlamak için uğraşmak mı daha güzel olur? Burayı bu şekilde terk etmek yok. El ele verip Ülkemiz için her zaman çarpışacağımız gibi, forumumuz içinde ter dökeceğiz.

Uzun lafın kısası arkadaşlar, tanısakda tanımasakda sanal yada gerçek hayatta birbirimizi kırmayalım. Ceza almak neymiş, atılmak neymiş. Bunlar bize yakışmaz. Ben şahsen size yakıştıramıyorum. Bir musibet, bin nasihat iyidir derler. O musibeti yaşamaktansa bu kardeşinizin nasihatlarını dinleyin, sadece birbirinizi sevin, sayın ve asla kırmayın.

Hayat sevince güzel
    Sevince tatlı güzel
    Bir kuşu, kelebeği
    Bir taşı sevin yeter...