Gönderen Konu: 2022 Toyota Corolla Cross Hybrid - Flame  (Okunma sayısı 12143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2022 Toyota Corolla Cross Hybrid - Flame
« Yanıtla #40 : Ocak 05, 2023, 09:11:25 »
Çok teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 05, 2023, 09:11:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BİL
  • Araç: Corolla Cross
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 300
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 17, 2023, 15:57:08 »
MERHABA BENDE COROLLA CROSS FLAME XPACK kullanıcısıyım bilgihan kösalı 18 yıldır toyota kullanıyorum bu 4 . toyotam...geçen yıl c-hr hybrid aldım....bu yılda cross hybrid e geçtim..süper ekonomik bir araç ama trafiği iyi kullanmak gerekiyor...yol açıkken bataryayı doldurup. trafik sıkışıklığına dolu batarya ile girerseniz daha ekonomik oluyor..motor soğukken kaloriferi açmayın...
2006 d4d mmt corolla
2014 d4d mmt advance
2022 C-HR 1,8 HYBRİD FLAME
2023 corolla CROSS 1,8 FLAME XPACK HYBRİD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Ocak 18, 2023, 18:34:29 »
MERHABA BENDE COROLLA CROSS FLAME XPACK kullanıcısıyım bilgihan kösalı 18 yıldır toyota kullanıyorum bu 4 . toyotam...geçen yıl c-hr hybrid aldım....bu yılda cross hybrid e geçtim..süper ekonomik bir araç ama trafiği iyi kullanmak gerekiyor...yol açıkken bataryayı doldurup. trafik sıkışıklığına dolu batarya ile girerseniz daha ekonomik oluyor..motor soğukken kaloriferi açmayın...
Aracınız hayırlı olsun, sağlıkla kullanın. Güzel ve keyifli bir araç, ben gün geçtikçe daha da seviyorum Corolla Cross'u. C-hr'a göre artı eksileri neler sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 22, 2023, 16:54:15 »
Flame donanım için sarı sitede bir ilanda anahtarsız giriş ekletildiğini gördüm. Mümkün mü? Bilgisi olan var mı? Passion xpack’te olan fren destekli ön arka park sensörü uygulaması eklenebilir mi? Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ocak 22, 2023, 17:18:46 »
Flame donanım için sarı sitede bir ilanda anahtarsız giriş ekletildiğini gördüm. Mümkün mü? Bilgisi olan var mı? Passion xpack’te olan fren destekli ön arka park sensörü uygulaması eklenebilir mi? Bilgisi olan var mı?
Servise araca entegre park sensörünü sormuştum olmaz demişlerdi, bu yüzden serviste takılan klasik arka park sensörünü taktırdım yeterli oldu işimi görüyor şimdilik. Anahtarsız girişi ilk kez görüyorum, açıkçası ilanı merak ettim zahmet olmazsa bana özel mesajla gönderebilir misiniz?
Anahtarsız girişi çok arıyor muyum? Hayır.. Cebimden anahtarı çıkardığım çok nadirdir, zaten tuşları falan da büyük olduğu için anahtar cebimdeyken açıp kapama işini yapıyorum, sonrası zaten anahtarsız. Pek bir zahmeti olmuyor aslında bana..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mart 22, 2023, 00:19:29 »
Aracıma yaptırmış olduğum ambiyans aydınlatmasına dair bilgilendirme videoları  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
« Yanıtla #46 : Mart 28, 2023, 19:16:10 »
Merhaba, ambiyans aydınlatma maliyetini ve nerede nasıl yaptırdığınız hakkında detaylı bilgi verirseniz süper olur. Mesela kapılar söküldü mü, kumanda ile mi kullanılıyor vs. Çok güzel olmuş.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Mart 28, 2023, 21:39:04 »
Merhaba, ambiyans aydınlatma maliyetini ve nerede nasıl yaptırdığınız hakkında detaylı bilgi verirseniz süper olur. Mesela kapılar söküldü mü, kumanda ile mi kullanılıyor vs. Çok güzel olmuş.  :alkis:

Merhabalar,

5500 liraya Diyarbakır'da bulunan Car Sound Ambiyans firmasının bayiliğini yapan Koç Auto Garage'da yaptırdım. Uyumlu birkaç ürün içerisinden bunu tercih ettim, orijinal ambiyans aydınlatma gibi görünen kaliteli bir led olduğu için kullandık ve kesinlikle her görenin çok beğendiği bir uygulama oldu. Kapı içleri sökülerek montaj yapıldı, ürün hem kumandadan hem de cep telefonu uygulamasından kontrol edilebiliyor.