0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Merak ettiğim bir konu var. Psd versiyonu kaç p610 mu yoksa güncelleme var mı? Sol ön kapı içinde yazacaktır, rica etsem fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
Yeni yağ gelecek de değişeceğiz P610 değildir bence. Bayide aklıma gelmedi bakmak
Psd yağı özel bir yağ. Elektriği iletmiyor, yalıtkan bir yağ. Standart Cvt yağı olmaz. Sakın ha..
Hayırlı olsun, kazasız, belasız güzel günlerde kullanın İnşAllah. Araç hakkındaki izlenim ve tecrübe aktarımlarınızı Toyota Corolla Cross Hibrit Hakkında başlığını siz açarak da ilk yorumları yazabilirsiniz.
@Alp Eren (53758) bey hayırlı olsun ALLAH cc her türlü şerlerden esirgesin iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah. Çok da güzel görünüyor, nazarlık şart. Bence şanslısınız. Almışsınız. Şu ortamda krediye girmek ve mal almak çok mantıklı. 11/2022.Mtv sini öder iken bir tık pişmanlık gelecek ama genel olarak farklı bir araç aldınız, usanmazsınız, üzülmezsiniz.
Allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim, elbette gözlemlerim ile ilgili bir başlık açacağım. Araca özel Corolla - Corolla Hb ayrımı gibi Corolla Cross başlığı da olursa daha düzenli bir forum takibi olur, bu yüzden ayrı bir alan açılsın istedim.Amin çok sağolun, rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah.Amin, çok teşekkür ederim. Evet mtv üzecek ama bakalım, arabayı beğenince ve fiyatı aklıma yatınca almak istedim, umarım üzülmem. Aslında Toyota bir kampanya yapsa, satış fiyatını 835 değil de 840 yapıp dese ki: "ilk 3 sene mtvniz 1.6 cc hacminde ödemesi sizden, gerisi bizden" arabaya talep artışı inanılmaz olur, ilk satın alımdaki fark insanın gözüne görünmez ve Toyota'nın zararı da olmaz. Pazarlama stratejisi olarak mantıklı bir hamle olur, böyle satın aldıktan sonra kabarık mtv ödemek havaya para atmak gibi geliyor insana koyuyor. Çok sağolun, daha iyileri sizin olsun inşallah.Çok sağolunuz..Sağolun, çektiğim resmi ekliyorum ama Psd versiyonu hangi değer oluyor bilmiyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.