Gönderen Konu: Corolla Sedanımın Krom Nikelajları  (Okunma sayısı 3758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Corolla Sedanımın Krom Nikelajları
« : Eylül 20, 2006, 16:32:52 »
18 Mayıs 2006 da aldığım ve aybı gün trafiğe çıktığım corollama modifiye olarak ufak tefek krom nikelajlar yapmaktayım. sizlerle paylaşmak istedim. Mehmet Uğur kardeşimizdende ön far nikelajlarını ve kapı direkleri nikelajlarını aldım. gelince takıp onlarında fotosunu çeker yayınlarım. ve eğer bildiğiniz dikiz aynası ve yan kapı koruma çitalarına takılabilecek 2006 corolla sedana uygun krom nikelaj varsa yada nerde bulabilirim konusunda link verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Depo kapağı nikelajı
Dizel yazısı küçük krom harflerden oluşmakta. kendim yapıştırdım .
http://img170.imageshack.us/img170/6269/dsc00423lz3.jpg
Camlara şerit krom nikelaj. aracın rengi buz mavisi olduğu için pek belli olmuyolar.
http://img238.imageshack.us/img238/2930/dsc00424ua1.jpg

Toyota Club Türkiye

« : Eylül 20, 2006, 16:32:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2006, 08:25:58 »
Ben normalde pek sevmem ama güzel olmuş.Arabanın rebgide açık ya o yandakiler baya hoş durmuştur eminim.

Bu arada depo kapağı yapıştırma mı yoksa hakikaten krom mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2006, 17:08:50 »
yahu  bu kapıdaki nikelaj çok hoşuma gitti ayrıca eger fotodan yanılmıyorsam gayet orjinalde duruyor degilmi? nerden temin edebiliriz? uygulaması pratikmi? fiyat nedir?

ve birşey daha eklemek istiyorum aracın renginden dolayı belli olmuyor demişsin ama bence bu + bir özellik olmuş sırıtmasın daha iyi, böyle daha zengin gösteriyor bence

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 31, 2006, 10:38:51 »
Sacit kardeşim, fotoğraflar/videolar konu başlığının altında tüm nikelaj fotolarımı yayınlamıştım. Ordada istenmişti bu depo kapağı nikelajının temin edildiği yer. Sen alttaki linke tıkla, o sayfadaki fotolara da bak. Sonra benim cevapladığım 7 nolu mesajda da depo kapağı nikelajını alacağın yerin linki yazıyo ve uygulaması çok basit. Depo kapağını yıka güzelce kurula. Nikelajın arkasında bulunan yapışkan bantları aç ve dikkatlice kapağın üzerine yerleştir ve bastır. Kapağı açarak yaparsak bastırma işlemin daha rahat olur. Fiyatı en son 12 ytl bi şeydi. Ama dizel yazan harfleri ayrıca üzerine kendim yapıştırdım.    
Krom Nikelaj Fotoları