Gönderen Konu: 2015 model Corolla 1.33 seyir halinde iken aniden çalmaya başlayan ikaz sesi  (Okunma sayısı 1719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
Merhaba arkadaşlar
aracım 2015 model corolla 1.33 life 75.000 km'de ve landirenzo marka lpg kiti takılı.
benim sorunum aracımın genelde kalkıştan birkaç dakika geçtikten hemen sonra emniyet kemeri ikaz sesine benzer bir şekilde bipbip sesi çıkarması . ekranda herhangi bir uyarı işareti yok ama ne hikmetse sağa çekip el frenini kaldırıp indirdiğimde bu ses kesiliyor.
yardımlarınızı bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Arka emniyet kemerlerinden biri arızalı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
Arka emniyet kemerlerinden biri arızalı
aslında bu sorun uzun bir süredir vardı ama birkaç ay önce kesilmişti. geçen hafta arabayı temizlerken emniyet kemeri tokalarından birinin koltuğun altına sıkıştığını gördüm ve tokayı sıkıştığı yerden çıkardım. ve galiba ses o günden sonra yine başladı.
toka değişimi mi gerekli?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Kardeş aynı sorun bende de var ön iki emniyet kemeri takılı olmasına rağmen bazen durduk yerde ikaz sesi geliyor ancak göstergede ikaz göstermiyor sonra kendiliğinden ikaz bitince susuyor. Konuyla ilgili çözüm bulursan ve buradan paylaşırsan sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Sahte emniyet kemer tokası alıp takın arızalı olana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
Kardeş aynı sorun bende de var ön iki emniyet kemeri takılı olmasına rağmen bazen durduk yerde ikaz sesi geliyor ancak göstergede ikaz göstermiyor sonra kendiliğinden ikaz bitince susuyor. Konuyla ilgili çözüm bulursan ve buradan paylaşırsan sevinirim.

ben de tam bir çözüm bulamadım
ancak geçici olarak
arka koltuktaki kemerlerin 3 ünü de boş şekilde bağladım ve sorun çözülmüş gibi görünüyor , genel olarak arkada kimse oturmadığı için de pek sıkıntı çıkarmıyor şu an. gelişme olursa paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Çözebildiniz  mi sorunu aynısı başıma geldi de