Gönderen Konu: 99-2002 corolla Tavsiye 4A-FE / VVT İ  (Okunma sayısı 19370 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 99-2002 corolla Tavsiye 4A-FE / VVT İ
« Yanıtla #60 : Temmuz 14, 2009, 20:10:54 »
hakan bey merhaba. bende 1999 corolla luna special var .arabada yok yok .benden önceki sahibi önden ufak bi kaa yapmış heralde arabanın aslı yuvarlak farlı iken şimdi  kedi gözlü far.arabamı ihtiyacımdan dolayı satıyorum.özelliklerini sayayım; çelik jant,abs,klima hava yastığı,elektriki yan aynalar(rezinstans),hidrolik direksiyon,merkezi kilit,direksiyon ayarı..vb .araca yenı lpg taktırdım ve bakımları yeni yapıldı .uzun yıllar bınecektim fakat ihtiyacım olduğu için satıyorum.eğer almak istersenz bana msnden ulaşabilirsiniz . iyi günler
TRD_____

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Temmuz 14, 2009, 20:10:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 14, 2009, 20:22:21 »
benim aracım 2001 ve dediğiniz vvt-i motor benim tahminim toyota 4A-FE motorun üzerine vvt-i teknolojisini yükledi ilk zamanlarda uyuşmazlıktan dolayı çok ufak bir sorun olan yağ eksitlme sorunu meydana geldi fakat hemen düzeltildi benim aracım hafta sonu kullanılır ve ben aracımı esenyurt yollarında kullanırım.esenyurtu bilen bilir.emin olun sizin köy yolunuzdan bir farkı yok tabiki her japon araç gibi corollarında altı alçak fakat motor konusuna gelirsek ben aracımla girmediğim delik kalmadı ama arabanın yağı acayip şekilde azalmasına rağmen motor taş gibide dayanıyor ve bazen benide şaşırtıyor çünkü 1.4 olmasına rağmen araba ful dolu dahi olsa çok rahat çekiyor benim önerim toyota motorları herzaman sağlam ve güvenilirdir.vvt-i öneririm yenilik her zaman önemlidir
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Temmuz 14, 2009, 23:57:35 »
Arkadaşlar ben 99 aldım çok memnunum. Çok şükür sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #63 : Temmuz 15, 2009, 18:58:15 »
uğur bey teşekkür   ederim düşünmüyorum .umarım sıkıntınızı en kısa zamanda giderirsiniz.
İNANMADAN EVVEL TESPİT İLE BİR DENE
KENDİN TECRÜBE ETMEDEN BU TAMAM DEME