Gönderen Konu: Bardaklık ve Kapı kolu  (Okunma sayısı 554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
Bardaklık ve Kapı kolu
« : Şubat 10, 2022, 14:22:02 »
Arkadaşlar şoför tarafı bardaklık kırık ikinci el en düşük 700e servis ise 1000 tl dedi. Daha uyguna bulabileceğim yer var mı bildiğiniz?
Birde krom kapı kolu almak istiyorum kimilerinde sensörlü yazıyor aracım 2012 comfort extra. Sensörlü ne demek bu konu ile ilgili bilgi alabilir miyim?

Toyota Club Türkiye

Bardaklık ve Kapı kolu
« : Şubat 10, 2022, 14:22:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Bardaklık ve Kapı kolu
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2022, 14:33:12 »
Arkadaşlar şoför tarafı bardaklık kırık ikinci el en düşük 700e servis ise 1000 tl dedi. Daha uyguna bulabileceğim yer var mı bildiğiniz?
Birde krom kapı kolu almak istiyorum kimilerinde sensörlü yazıyor aracım 2012 comfort extra. Sensörlü ne demek bu konu ile ilgili bilgi alabilir miyim?
Bardaklık için çıkmacılara bakmanız lazım,sensörlü dediği kol,anahtarsız giriş olan araçlar için aracınızda anahtarsız giriş varsa sensörlü almanız gerekiyor,bildiğim kadarıyla elegant modelinde olması lazım.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
Ynt: Bardaklık ve Kapı kolu
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2022, 15:12:07 »
Bardaklık için çıkmacılara bakmanız lazım,sensörlü dediği kol,anahtarsız giriş olan araçlar için aracınızda anahtarsız giriş varsa sensörlü almanız gerekiyor,bildiğim kadarıyla elegant modelinde olması lazım.
Comfort extra hicam bende yok biliyorum o zaman sensörsuz alacam