0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu Bey kit Landirenzonun araca özel ürettiği kit. Yolda AFR ayarı yapılamıyor, hazır config yükleniyor, configler de ara sıra güncelleniyor. Evet kit bildiğim kadarıyla OBD kit, bana söylenen hava-yakıt karışımını anlık araç ECUsundan alarak ayarlıyormuş.Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2022, 21:06:18Taktığım modül çok inatçı. Araçta seyir halindeyken kilitleti manuel açtığımda anında kilitliyor tekrardan. OBD protokolü tam olarak nasıl çalışıyor, teknik bilgim yok. Ancak çok fazla sorgulama yaparak OBDyi meşgul ettiğini, bu sebeple LPG Ecusuna gecikmeli bilgi gittiği için anlık hava-yakıt karışımını ayarlamakta geciktiğine dair tamamen kaba etimden uydurma bir teorim var:D
Teşekkürler yorumlarınız için. Arkadaşla yazıştım Whatsapptan. Saha önce de Ümit Bey önermiş ve vesile olmuştu. Liste yaptığını, gelince haber vereceğini söyledi Hataya. Bekliyoruz kendisini. Bu bir kaç gün daha deneyeceğim bu modülü. Gelişmeleri yazarım.
Kilitlemeyi unutuyorum sıkıntı orada. Bir de Toyotanın kendi sitesinde aksesuar olarak satılıyor aynısı. Zararlıysa neden Toyota kendi satıyor ki?Bir de şeyi anlamadım Ümit Bey. Ben arabadayken kapım kapalı olsa bile bagaj açılıyor. Bu çok sık yaptığım bir şey. Hemen hemen her gün köpeklere kırıntı alıyorum, yol üstü yüklüyorlar kendileri açıp. Dediğiniz nasıl oluyor?Mesaj Birleştirildi: [time]Ocak 09, 2022, 23:02:12[/time]Önemli evrak bulundurmuyorum bagajda. En kötü yanıma alıyorum. Silah da zaten koltuk altında oluyor taşımam gerektiğinde. Korktuğum şey Laptop aslında.
Dediğiniz menü yurtdışında satılan Corollalarda var. Youtube da ararken görmüştüm. Ama bizde bütün paketlerde yok. Aldığım ürün Toyotanın sitesindeki ürünle aynı. Ürün kodu aynı ve Necvox marka. Zaten Necvox'un sistesinde de Toyota Sertifikalı (ya da onaylı olacaktı tam hatırlamıyorum şimdi) Ürünler kısmında var aynı ürün yine aynı ürün kodu ile. Eğer imitasyon değilse aynı ürünü aldım.
Techstream yazılımının bizim araca ilişkin menüleri paylaşılmıştı bir konuda, hatırlamadım şimdi. Orada yoktu bu bakmıştım. Teşekkürler Ümit Bey