0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonradan takılan bir şey mi ki bu? Öyleyse ben de takayım:)
Arka camım film hem de koyu aslında. Şimdi düşündüm de hiç almadı aslında benim de gözümü
Ümit Bey zaten bana doğru çekili. Kilitten bahsediyoruz değil mi? Yoksa başka bir şey mi var?
Anladım, teşekkür ederim bugün deneyeceğim. Bu aynanın bir özelliği mi yoksa trick dediğimiz şey mi oluyor tam olarak?
Aynanın bir özelliği eski model araçlarda dahi vardır, şimdi kontrol ettim aslında her iki yönde çalışıyor çentiğin önde veya geride olması fark etmiyor.
Default halinin öne çekilmiş veya ileri itilmiş olması fark etmiyor. Hangi pozisyondayken aynayı ayarlarsanız, diğer pozisyona getirdiğinizde kararıyor.Fakat öne çekili iken aynayı ayarlarsanız, o çentik orada çıkıntı şeklinde duruyor. Benim tavsiyem, normal zamanda ileri itili kullanmanız. Böylece aynanın altında çentik gözükmüyor. Far vurunca kendinize çekiyor, far gidince iterek eski haline getiriyorsunuz, normal zamanda aynanın altında da çıkıntı gözükmemiş oluyor.
Yav çalışma mantığı ne peki bunun? Ayna bildiğin arkaya değil tavana bakıyor öyle yapınca. Ama yine de görünüyor arka cam.