Gönderen Konu: Corolla HB 2006 model periyodik bakım için Bosch Car Service  (Okunma sayısı 654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür etti
Herkese selamlar

2006 model Corolla HB aracımın periyodik bakım zamanı geldi

Önceki dönemlerde İstanbul Bostancı sanayi sitesinde Toyota sahiplerinin yakından bildiği özel servise götürürdüm ancak malum fahiş durumlar sebebiyle oradan uzaklaşmaya karar verdim

Benim gibi Corolla sahibi arkadaşım, kendi aracı için Bosch Car Service tercih edeceğini söyledi

Sizlerin de bildiği gibi bu biçim özel servislerde isimden bağımsız olarak ustaların iş bilirliği önem kazanıyor

Daha önce hiç Bosch Car Service firmasından hizmet almadım. Her şubesindeki hizmet kalitesi birbiri ile aynı mıdır yoksa Toyota özelinde uzmanlaşmış şube bulunmakta mıdır?

Bilgi ve yönlendirmeniz için şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla HB 2006 model periyodik bakım için Bosch Car Service
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2021, 13:17:50 »
Bosch car servisler bildiğimiz kadarıyla Bosch filtre ve diğer ürünlerinin kullanıldığı ,bayilik gibi kuruluşlar,İzmir'de gidenler var,farklı araçlar,farklı ustalar, şu servis daha iyi diyenler oldu,Toyota konusunda uzman olamazlar özel Toyota servisleri gibi,benim görüşüm bu..
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla HB 2006 model periyodik bakım için Bosch Car Service
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2021, 13:41:05 »
Tokay abiye katılıyorum,bu gibi servisler her araca hizmet veren kuruluşlardır,aracınıza doğru bakım için harcadığınız para gözünüze gözükmemeli çünkü günümüzde doğru parça kullanan ve doğru işçilik yapan nadir ustalar kaldı.

Size tavsiyem İstanbul'da ikamet ediyorsanız tem otoyu tercih edin,yok başka şehirdeyseniz parçaları tem otodan kargo ile alarak bulunduğunuz yerdeki ustalara bakım yaptırabilirsiniz,zaten rutin bakımda işçilikten ziyade bakım ekipmanları daha önem arz etmektedir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.