0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
linkte ki videoyu izledim adam söktügü parcayı yerıne takarken boşluk kaldı. benzinlikte kontrol ediyorum 7/24 kontrol etmemı gerektırecek bir veri degıl gibi sanki hocam
Çok güzel aparatmış fakat fiyatı tuzlu, keşke aracın dahili bir donanımı olarak gelseydi. Mevsimsel geçişten ötürü daha geçen hafta iki kez basınç uyarısı verdi aracım, böyle bir görüntüleme olsa anlardım hangi lastikte durum nedir diye. Tek tek hava basmak zorunda kaldım ki sorunun neden kaynaklandığını anlayayım.
Flame xpack araca uyuyor. gösterge aynı dream e de uyar. Fakat ne kadar gerekli bilemiyorum. Onun yerine kaliteli bir elm327 ve androidde tyre asisstant adlı uygulamayla zaten görebiliyorsunuz hem sıcaklık hem basınç değerlerini.
Hocam öneriniz var mı ev kullanıcısı için bir obd elm327 özellikli
İyi günler arkadaşlar. Benim lastik basınç lambasın uzun süredir yanıyor. 2-3 defa lastikçiye gittim sıkıntı yok dedi ve söndürdü tekrar yandı. Neden olur aceba. Bilen varsa yardımcı olabilirmi???
Araçta stetme varsa onunda havası kontrol edilmesi gerekir.
Aslında oldukça faydalı Mutlu. Benim araçta böyle, direk biliyorsun sorunun hangi lastikte olduğunu.
bu arabanın kendi özelliğimi yoksa sonradan eklememi yaptınız