Gönderen Konu: Kaspersky İnternet Security  (Okunma sayısı 1168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Kaspersky İnternet Security
« : Eylül 22, 2021, 19:24:08 »
Selamlar;
 bundan yaklaşık bir sene önce Huawei  D15 MateBook satın aldık satın aldığımız da iki paket Kaspersky İnternet Security verdiler birisi açılıp kuruldu bir tanesi kapalı kutuda durmakta. Kutunun üzerinde ise 1 yıllık lisans yazmakta ikinci acaba lisans süresi bitse dahi ben orjinal ürünü kullanmaya devam edebiliyor muyum yoksa ikinci paketi açmak zorunda mıyım veya  ilk kurulumu kaldırıp ikinci paketi açmalı mıyım ?

Toyota Club Türkiye

Kaspersky İnternet Security
« : Eylül 22, 2021, 19:24:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaspersky İnternet Security
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2021, 21:03:59 »
Yıllar var ki antivirüs programlarına para vermedim ama eski dönemlerimden deneyimlediklerimi yazayım. Eğer paket deneme sürümü vs ise kaldırıp ikinci paketi kurmak gerekir. Ancak kutu sadece lisans ise lisans girişi yaparak devam edebiliyor olmalısın..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • 763 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2021, 21:18:38 »
Yıllar var ki antivirüs programlarına para vermedim ama eski dönemlerimden deneyimlediklerimi yazayım. Eğer paket deneme sürümü vs ise kaldırıp ikinci paketi kurmak gerekir. Ancak kutu sadece lisans ise lisans girişi yaparak devam edebiliyor olmalısın..
İki ayrı kutunun içinde ayrı ayrı CDleri bulunuyor abi başlangıç klavuzu ve etkinleştirme kartı bulunmakta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2021, 22:19:32 »
Selamlar;
 bundan yaklaşık bir sene önce Huawei  D15 MateBook satın aldık satın aldığımız da iki paket Kaspersky İnternet Security verdiler birisi açılıp kuruldu bir tanesi kapalı kutuda durmakta. Kutunun üzerinde ise 1 yıllık lisans yazmakta ikinci acaba lisans süresi bitse dahi ben orjinal ürünü kullanmaya devam edebiliyor muyum yoksa ikinci paketi açmak zorunda mıyım veya  ilk kurulumu kaldırıp ikinci paketi açmalı mıyım ?

cihaz i5 mi ryzen 5 mi.. Cihazi arastiriyorum. Memnun musunuz?
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • 763 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2021, 22:25:09 »
cihaz i5 mi ryzen 5 mi.. Cihazi arastiriyorum. Memnun musunuz?

AMD Ryzen Benim fazlasıyla memnunum ilk çıktığında 5200 ₺ ye almıştım. Sadece CD girişi yok :) ama hızı kalitesi akicilik ekran kalitesi gayet iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2021, 00:54:02 »
@Anıl Akca (35513) Abi şöyle oluyor ikinci kutuyu açtığında bi lisans key göreceksin. Zaten program süresi bittiği zaman sana uyarı verecek. Programı kaldırmadan diğer lisans keyi girip süreyi uzatıyorsun. Bu arada DVD girişi Huawei'ye özgü değil çoğu marka tarafından kaldırıldı artık. Laptopların kalınlığını gereksiz arttırıyordu...
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 23, 2021, 16:24:51 »
eğer 2 nci kutuyu açıp içindeki kodu girmezseniz (bu kod lisans değildir sadece anahtardır, cihaz internete bağlandığında gerçek lisans kodunu alıp program içine gömer) program sadece basit update lerini yaparak çalışmayı sürdürür ancak sürekli lisans bitti uyarısı çıkar durur, yeni özellik ve koruma önlemleri size yüklenmez, 2 nci paketteki kodu girince 1 yıl süre daha full sürüm kullanmaya devam edersiniz,

cd kısmına gelince artık laptopların %80 de cd sürücü konulmuyor, kaspersky için yeni kurulum yada deneme sürümü yüklemek için ürünün online sayfasından indirmeniz gerekli
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2021, 10:43:05 »

Yıllardır bende AVG Free Edition kullanırım. Norton ve Kaspersky programlar bilgisayarı gereksiz kasmakta. Şimdi evde Son sistem oyun bilgisayarı var. Onda da AVG yüklü. Hiç sorun yaşamadım.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN