0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey teşekkür ederim. Özellikle benim için içini açmanıza gerek yok. Anladığım kadarıyla bu filtreler arasında farklar var. Bana bunu sözlü söyleseniz bile yeterlidir. Asıl beklentim anlık olarak çalışıp duran motor için en iyi filtreyi seçmek.
Teşekkürler Ufuk Bey,En çok aklıma takılan geçirgenlik testini de merakla bekliyoruz.
Bilgiler çok kıymetli teşekkürler. Ben bir şeyi merak ediyorum. Kalite çok önemli. Aradığımız şey. ama acaba tasarım hesabı ne? Yani 10 katlı inşaatı, projesiz şekilde tek başına usta da yapar. 5 demir gereken yere 10 demir koyar, bina sağlam olur. Fakat mühendislik bu değil. 5 demir gereken yere 6 demir koymaktır. Toyota ne istiyor, filtreler kadar sunuyor şeklinde yorum yapabilir misiniz?
Rica ederim, Bence OEM ürünlerde tasarım hesabı markanın beklentileri ile doğru orantılı, kesinlikle aracın kullanım ömrü (yasal ve kullanıcı el kitapçığında belirtilen 10 yıl) boyunca periyodik bakım kurallarına uyulduğu sürece sorun çıkartmaz, ancak markaların "bilinçli eskitme" planlarını da bu "tasarım hesabı" içerisinde değerlendirmek gerekli,Bir diğer önemli husus, aynı araç ve/veya aynı motor için farklı bölgeler için katalogda farklı numaralar vermesi ve bu ürünlerin birbirinin yerine kullanılabilmesine rağmen içerik ve kalite olarak farklılık göstermesi, diğer yandan ilgili araca kullanılacak ürünün (belirli koşullar altında) distribütörün de insiyatifinde olabilmesi, bu da ülkelerin, bölgelerin geriye dönük marka üzerindeki olası yaptırımlarının ve/veya markanın ülke/bölge müşteri kitlesini ne kadar önemsediğini aklımıza getiriyor.Edit: imla
Tüm üretim yerlerindeki üretilen ürünler güvenlik sayısının üstünde demekki. Ama tercihen japon marka elbette tercih edilmelidir
Kağıt üzerinde öyle ama reelde öyle olmuyor.
Üstünde toyota logosu var. Öyle bir tespitte filtreyi üretenle anlaşma şartları devreye girer. O kadar da değildir heralde.
Çalışmalarınız için tebrik ederim. Bugün yoğun bir gündü yazamadım. Asakashı filtresini beğenmemek mümkün değil. Ben bir de oem ile mann gibi bir filtre yapan firma ile farklarını merak ediyorum.
@Ufuk Sönmez (16363) bugün de paranoyak olacak bilgiler öğrendik şükür. Filtreyi seçerken bile huzur yok 😁😁
Değilmi,Çok araştırmadan tak gitsin diyerek kafayı rahat tutmak en iyisi gibi ,karıştırdıkça koku çıkıyor
@Ufuk Sönmez (16363) Abi Bosch veya Mann hangisine uygun olursan inceleme şansın var mı acaba? İkisi de en çok duyduğumuz filtre markaları arasında. Sonucu merak ediyor insan
Tabi, cehalet mutluluk getirir ancak herhangi bir bedel ödettiğinde de getirdiği mutluluğu misliyle geri götürür Mesaj Birleştirildi: Ağustos 17, 2021, 17:53:35Sıradaki test konuklarımız Vakit buldukça tek tek inceleyeceğim, sıradaki ilk ürünü siz belirleyin lütfen
Fotoğraftaki tüm ürünler aynı OEM numaraya karşılık gelen ürünler ve hepsini tek tek inceleyeceğim zaten, konuyu merak eden diğer forum üyeleri de fikrini belirtir ise en çok talep edileni ilk inceleriz.