0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah sabır ve metanet ihsan eylesin ne denir ki başka? En çok iç mekanın kalkmasına ve şişmeye başlamasına şaşırdım... Benim komşumda geçen yıl Passat' ını satmıştı... Kaç modeldi hatırlamıyorum ama artık bütçeyi fena sarsmaya başlamıştı demişti...
özcan abi toyotayı aldığım zaman türkiye de olan sadece alman olan bi şirket şirkete toyota almış satış sorumlusu arkadaşım sormuş dünyanın en iyi arabaları sizde neden toyota diye adamın verdiği cevap bizim arabalarımız evet çok güzel konforlu ama türkiyenin yolları çok bozuk engebeli bizim arabalarımıza göre en dayanıklı toyota olduğuna karar verdik demiş şirkete corallalar sıralanmış evet onlar kadar konforlu değil belki ama çok sağlam abi ömürlük maşallah toyotalar daha basit yapıyo ama sorunsuz mekanik sağlam ikinci elde de pazar lideri bana göre neden daha konforlu diye çok yakan (benzinde) dızelde helikopter gibi araba tercih edilsin tabiki alanlara kimse bişey diyemez tercihtir bu keyfe göre ama toyota her açıdan mantıklı gibi geliyor bana doğru tercih yaptığım için çok rahatım.inşllah çok sorun yaşamassın abi ne dim kolay gelsin sana:(
bencede şans önemli bi faktör
Benim gibi istisnalar kaideyi bozmaz:))