0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dream ve üstüyse auto modda kullanmayın. Araç ilk çalıştığı gibi klimanın performansı tam olmaz. Biraz yol gittikten sonra da mı böyle? Kaçak olup olmadığı Techstream de evaporatör ve kondenser basınçları görerek her türlü anlaşılabilir. Varsa şüphe servise gidin çözsünler garantili araçlar sonuçta.
Auto modda hiç kullanmıyorum. Yolda da böyle. Gelen hava bu soğuklukta olamaz. Servis yolu göründü. Sizin de bulunduğunuz Facebook grubunda biri yazdı. Garantiden kompresörü değişmiş.
Herkese selamlar... Aracım 2020 Corolla Dream. LPG yok. İki gündür klimayı açıyorum. En soğuğa alıyorum. Ama klima en soğukta değil de sanki 23-24 dereceye ayarlı gibi üflüyor. Gazı eksilmiş gibi. 4-5 aylık arabanın klima gazı biter mi acaba? Ya da başka sorun olabilir mi?
İstisnai bir durum yaşanmış olabilir,bu durum sizin araçta da olacak diye birşey yok,yaşadığınız durum dış ortamın çok sıcak olmamasından kaynaklı bir durum,havalar tam ısınmadan klima açıldığı gibi içeride ayarlanan dereceyi bulur ve devreden çıkar sizin soğukluğu hissetmeniz mümkün olmaz,tekrar devreye girmesi uzun sürer bu arada siz klimada sorun varmış gibi hissedersiniz
Ben auto modda kullanmıyorum yalnız. Dereceyi bulup devreden çıkmaması lazım değil mi? En soguk dereceye (14 oluyor) ayarlayıp, fan hızını da ortalara getirip icersini soğutmak istedim. Ama ılık hava geldi.