Gönderen Konu: Kronikleri var mı ve Life eksiklikleri  (Okunma sayısı 1118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Kronikleri var mı ve Life eksiklikleri
« : Mart 27, 2021, 02:13:38 »
2014 1.33 Life aldık bugün bunun kroniği huyu vardır şunu yapar bunu yapar dediğiniz bir şeyi var mı

Bir de bana mı öyle geldi bilmiyorum görüş açıları zayıf gibi geldi 2011 modelini kullandım geçen ay o daha açıktı ön tarafta kelebek cam var diye herhalde

Arka kapılarda hoparlör yok herhalde 13 cm hoparlör alıp taktırsak direk oturur mu elektrik kabloları çekili mi nasıl yaparız

Toyota Club Türkiye

Kronikleri var mı ve Life eksiklikleri
« : Mart 27, 2021, 02:13:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 124000
  • Model Yılı: '14
  • 14 kere teşekkür etti
Ynt: Kronikleri var mı ve Life eksiklikleri
« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2023, 01:14:46 »
Merhabalar bende yeni aldım konu hakkında eski kullanıcı arkadaşların engin bilgilerinden yararlanmak çok isterim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 64000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kronikleri var mı ve Life eksiklikleri
« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2023, 09:37:51 »
2014 1.33 Life aldık bugün bunun kroniği huyu vardır şunu yapar bunu yapar dediğiniz bir şeyi var mı

Bir de bana mı öyle geldi bilmiyorum görüş açıları zayıf gibi geldi 2011 modelini kullandım geçen ay o daha açıktı ön tarafta kelebek cam var diye herhalde

Arka kapılarda hoparlör yok herhalde 13 cm hoparlör alıp taktırsak direk oturur mu elektrik kabloları çekili mi nasıl yaparız

Öncelikle hayırlı olsun. Bende aynı modelin 2015 ini 2022 Şubatta aldım. direksiyon simidi soyuluyor, benzinde çok yakıyor sanki, direksiyonda airbag çatlağı oluşuyormuş ama bende yok. jantlar paslanıyormuş aldığımda vardı zaten. motor kaput izalatörü  ve alt muhafaza taktırmayı unutmayın. haricen benim karşıma çıkan bir durum yok.