0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2019 Corolla Hybrid Dream aracımdaki yaya ve bisikletli algılama sistemini denemem için şeytan çok fena dürtüyor bir kez sıkışık trafikte, önümdeki araca çok da hızlı yaklaşmadığım halde biip biip biip öttü ve ekranda FREN yazdı, ne olduğunu anlamadım, zaten ayağım frende olduğundan araç otomatik frenledi mi ne oldu belli olmadı.Çok pis deneyesim var ama nasıl ve neyle denerim bilemedim. Geçen gün eşim otoparkta yavaş yavaş sürerken önüne atladım, durdurdum, dedim öttü mü, yoo dedi. Şimdi ötmez, durmazsa yayaya da araca da yazık olur Arabaya zarar vermeyecek, cansız ama yaya izlenimi verecek, araca yaya zannettirecek neyle denerim ben bunu? Mesela açılışlarda falan kullanılan şu 15 20 balondan oluşan süsleri atsam arabanın önüne olur mu dersiniz? Durmaz çarparsak da arabaya zarar vermeyelim.
Valla adaptif hız kontrolü kullanıyorum, yavaşlıyor, hızlanıyor, duruyor bir sıkıntı çıkartmadı bugüne kadar. Şeritte tutma çok iyi değil geliştirilmesi lazım. Özellikle virajın açısı fazlaysa kıvıramıyor Benim en büyük korkum örnek oradan uçup gelen bir poşet,karton parçası veya kuş radar ın üstüne gelirse 120 ile giderken ne olur?