Gönderen Konu: Corolla Multimedya  (Okunma sayısı 1986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Corolla Multimedya
« : Şubat 10, 2021, 17:51:35 »
Merhabalar,

2021 Corolla Video Oynatma Formatı nedir acaba? MP4,AVI,WMV dosyaları denedim ancak görüntü alamadım.

Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Corolla Multimedya
« : Şubat 10, 2021, 17:51:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: Corolla Multimedya
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2021, 21:27:16 »
Ben de 2021 aracı yeni aldım. Ben de USB'den video dosyalarını açamadım. Çünkü şu andaki yazılım tamamıyla ses üzerine kurulu. Kocaman ekran var ama kullanamıyorsunuz. Çok uğraşamadım ama USB kablo ile Android auto programını yükleyerek Google Haritalar ve bazı programları görüntüleyebildim. Bu şekilde telefondaki VLC Player programıyla telefondaki görüntüleri açabildim. Ancak ses olmadı. Yine Miracast denilen bağlantı şekli ile telefon ekranını tam olarak aktarabildim. Yine ses olmadı. Bu aşamada takıldım. Benim  şu andaki sorunum Miracast ekranından çıkmıyor. Açar açmaz Miracast bağlantısını arıyor. Normal ekrana dönmüyor. Herhalde bütün bunların düzelmesi ve kolaylaşması için ciddi bir güncelleme lazım. Başka yol varsa bilenler yazarsa sevinirim.   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 600
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2021, 18:46:23 »
Öncelikle USB fat32 olarak formatlanacak
Videonun formatı farketmez
Ancak araç hareket halindeyken video oynatamazsınız sadece ses dosyası olarak çalar videolar araç duruyorken çalışır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '20
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 15, 2021, 03:07:20 »
Ben de 2021 aracı yeni aldım. Ben de USB'den video dosyalarını açamadım. Çünkü şu andaki yazılım tamamıyla ses üzerine kurulu. Kocaman ekran var ama kullanamıyorsunuz. Çok uğraşamadım ama USB kablo ile Android auto programını yükleyerek Google Haritalar ve bazı programları görüntüleyebildim. Bu şekilde telefondaki VLC Player programıyla telefondaki görüntüleri açabildim. Ancak ses olmadı. Yine Miracast denilen bağlantı şekli ile telefon ekranını tam olarak aktarabildim. Yine ses olmadı. Bu aşamada takıldım. Benim  şu andaki sorunum Miracast ekranından çıkmıyor. Açar açmaz Miracast bağlantısını arıyor. Normal ekrana dönmüyor. Herhalde bütün bunların düzelmesi ve kolaylaşması için ciddi bir güncelleme lazım. Başka yol varsa bilenler yazarsa sevinirim.   

Selam,
O kısımda bir bug var. Şöyle aştım ben onu.
Miracast çıktığında geri gidip çıkmaya çalışmayın direk miracast yazısının üzerine (ekranın ortasına yani) tıklayın. Diğer seçenekler gelecektir. Sonra kaynağı değiştirin.
Kolay gelsin