0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fehmi Bey Muayeneye girdikten sonra sonucu yazarsanız memnun oluruz. Ayrıca sökme işi bu kadar zor mu. Yukarıda arkadaş 100 Tl'den bahsetmiş söküm için. Ben zaten komple arabaya 110 TL'ye film çekmiştim. Geçen arkadaşın arabasında film biraz kalkmıştı diye tutup aşağı doğru cart diye çektik ve gayet güzel söküldü. Bu şekil kendi arabamızdan sökemez miyiz?
İyi günler arkadaşlar. Şu anda 43R muhabbeti ve sol tarafında E veya V harfi olup olmaması söz konusu cam filmlerinde. Bu harflerle ilgili ceza yazılma ve yazılmama durumu varmış. Bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olan varmı acaba ? Şimdiden iyi günler
kısa ve net üzerine sonradan çekilmiş bir kaplama veya film varsa cezayı yersiniz siz aldıgınızda öyleydi bu camda vardı dinlemez polis.
Cam perde ve güneşliklerin durumu ne acaba?Örneğin E serisinden hatırlıyorım, düpmeye bastığımda arka pandizottan perde çıkar, arka camı kapardı. Ya da kimi araçlarda arka yan camlaraın perdeleri olabiliyor. Vantuzla vs takılanlar da oluyor.
Güneş ışığına karşı özel durumları raporlanmış kişiler Cam Film uygulaması yapabiliyor.Diğer taraftan Cam Filmi uygulanmış bir camın taşla kırılması çok çok zor veya acil durumlarda imkansıza yakındır.Videodaki araçta cam filmi uygulanmış olsaydı o camlar o süre içinde taşla kırılmazdı yada ayak darbesiyle hiç imkanı yok.https://www.youtube.com/watch?v=eDojylHmCaA
Abi bu yeni düzenleme bana tamamen para odaklı bir uygulama gibi geliyor. Bu durumda çok zoruma gidiyor.
Abi güvenlik önlemi için amenna ama her eğriyi düzelttik sıra buna mı geldi diye sorar adama.