0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2500-3000₺ civarına ful önerebileceğiniz bir şey var mı? arkalar 16*9 boyutunda önler 16,5cm
Araclarinizda kaliteli müzik dinleyebilmeniz için bir alt limit var ve bu alt limiti çoğu pahalı bulacak, eminim. Hep söylediğim gibi ucuz etin yahnisi olmaz ve bundan daha aşağısı benim standartlarıma uymuyor. Reçete şu şekilde :*Match M5DSP Mikro amfi,*Helix F62C ön hoparlörler,*Helix F6X arka hoparlörler,*Match PP8EQ subwoofer,* Match PP-VAG 2.6 vb. bağlantı adaptörü.BMW /Mercedes, Renault grubu dışındaki tüm araçlara uygulanabilir bir sistem. Piyasadaki çoğu sistemden de çok daha temiz ses alabilirsiniz doğru montaj ve ayarlarla. Yaklaşık montaj hariç maliyeti 1350 euro civarındadir. Kapılara ses yalıtımı yapılması gerekir. Bundan daha ucuza maalesef kaliteli müzik olmaz (benim şahsi fikrimdir). Parça parça da yapılabilir ve kaliteden ödün vermektense yavaş yavaş kaliteli bileşenler kullanarak kaliteli bir sistemi oluşturmak daha doğrudur. #subigarageistanbul
(Eşimin aracına sadece Focal Coax taktım ve çıkan sesi duyunca kendi aracıma boşu boşuna yukarıdaki sistemi kurduğumu anladım)
Çok güzel konu Ses sistemi ne takarsınız bilmem ama, kapı içlerine hoparlor arkasına kesinlikle yalıtım yaptırın. Kendi aracıma yaptığım yalıtım sonrası orjinal hoparlörlerin ses kalitesinde cidden olumlu bir değişim yaşadım. sanki araca bir üst seviye ses sistemi taktırmışım gibi oldu. İşi bilen yerler zaten hoparlör arkasına yalıtım malzemesi koyuyorlar ama ben yine de söylemiş olayım.Bu aralar kulak üstü kulaklık ile evde müzik dinleyince arabada istediğim o keyfi alamıyorum gibi geliyor. Genel araştırdığım kadarıyla sadece hoparlör değişimi ile iş çözülmeyecek gibi duruyor. Amfi ve subwoofer takmak gerekli gibi duruyor. yalıtım ve ses sistemi işi yapan İstanbul'da subigarage diye bir yer var. sosyal medyadan biliyorsunuzdur, ben de takip ediyorum. Genelde Hifi ses sistemleri yapıyor. epey kaliteli görünüyor, tabiki de kalitesi ölçüsünde ürünler çok pahalı. 2020 sıfır Corolla'ya yalıtım ve hifi ses sistemi yapmıştı. Özelden mesaj atmıştım, sadece ses sistemine 2000 euro demişti. Müzik seviyorsanız, imkan varsa arabaya en az 5 yıl binerim diyorsanız gözü kapalı yaptırılabilir. Aracı satarken söktürülüp, yeni araca da taşınabilir aslında. instagram üzerinden attığı bir mesajı paylaşayım. şimdi 2000 euroyu düşündüm de çok pahalı yaww.hatta yukarıdaki 1350 euroluk set bile pahalı. FOCAL ve HERTZ'in 1000 lira civarında araca özel hoparlörleri var. kesip biçme yapmadan direk orjinali ile değiştiriyorsun. Hertz Uno K165FOCAL IS TOY 165Bunlarla amfisiz tatminkar ses kalitesi alınır mı? Bilginiz , yorumunuz var mıdır?Fokal'in Corolla için sunduğu seçenekler aşağıdaki linkte var. https://www.focal-inside.com/toyota/en/toyota-corolla-ii-2013-2019-2/ Murat bey, Focal Coax'ı amfi ile mi taktınız? Orjinal hoparlör ile değiştiğince efektif çalışıyor mu? Ürünün tam adı nedir?