0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maalesef bu iki haberi de okudum ve bu ülke ile ilgili karamsarlığım daha da arttı Bunları sadece trafik olayları olarak göremeyiz. Birincisinde hiç kimsenin şahit olmak istememesi adalet sistemimizin çöktüğünün resmidir. İkincisinde ise toplumsal vahşetin hangi boyutlara ulaştığını gösteriyor bize. Vah Türkiyem vah.
Trafikte bu tür yaratıkların olabileceği varsayılarak kimse ile dalaşa girilmemeli bence Zaten ben böyle durumlarda umursamaz tavır takınırım, müziğin sesini de sonuna kadar açar, ne kimseyi görürüm ne de korna sesi duyarım.
Trafikte bu tür yaratıkların olabileceği varsayılarak kimse ile dalaşa girilmemeli bence Zaten ben böyle durumlarda umursamaz tavır takınırım,
Hakkı bu nedenle trafikte kimseyle dalaşmaya,tartışmaya gerek yok.Bu korktuğumuz anlamınada gelmez.Varsın korkak ta desinler.
Trafikte deli mayın gibi dolaşanlar çok maalesef, 5 kişilik arabanın içine 7-8 kişi doluşup son ses müzikle makas atarak - daima hatalı sollayarak anıran bir egsozla sürekli aragazı veren apaçiler var heryerde, haklılık birşeye yaramıyor, maalesef kanun ve kurallarda çok etkili değil bence, eğer gerçekten suçlular gereken cezayı alsa bu kadar suç işlenmeye devam edemez bence...Bunun için haklıda olsak sakin olmalıyız, birisini uyarmak için araçtan inersiniz niyetiniz iyiniyet bile olsa manyağın biri çıkarır tabancayı ateşler sonra da çeker gider, olan size ve arkanızda kalanlara olur, yapanın yanına kalır yani hep olduğu gibi...Çok dikkatli - özenli - sabırlı - kibar - uzlaşımcı olmalıyız...Selam ve dua ileSaygılar...
Çok dikkatli - özenli - sabırlı - kibar - uzlaşımcı olmalıyız...
bu tarz olaylar ne yazık ki her ilimizde var bende geçen yıl başımdan geçen bi olayı anlatayım amcamın işi dolayı akyazına gitmiştik bizim araç ile bizde kocaelinde oturduğumuzdan dolayı araçı plakası 41 'di araçı kaldırıma park ettik amcam birisiyle görüşmeye gittik bizdee amcaoğluyla arabada kısık bir şekilde müzik dinliyoduk 5-10 dk sonra 3 çocuk bizim karşımıza geçti ve bize tip tip bakmaya başladı tabi ben başımıza birşey geleceğini aradan 10 dakika kadarr geçti çocuklar bizim arabanın yanından geçerken beyler şu mmüziği kapatın dediler benle amcaoğlu şaşırıdk ondan sonra müziği kapamayıp camları kapadık aradan gene 10 dakika geçti çocuklar gene geldi beyler izmitten gelip siz burda kime hava atıyorsun dediler burası adapazarı bende dedim bende adapazarlıyım ve kimseye hava attıgımız yok dedim bende sakaryalıyım pamukovalıyım diyince adam inanmadı kimliği gösterdim ondan sonra çocuklar bunlar biizim toprak diyip gittiler yani aslında bizde çocukların biizi bu kadar kolay bırakıp gitcekelrini tahmin edememiştik ......