Gönderen Konu: Trafik Olayları  (Okunma sayısı 2737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Trafik Olayları
« : Nisan 13, 2009, 14:54:15 »
  Selam.
 Haberlerde izlemişsinizdir. İki farklı trafikde gerçekleşen olay.  !!!
 Birisinde; muhtemelen kırmızı ışıkta geçen bir halk otobüsü genç bir kıza çarpıyor ve kız şu an komada. Üstelik otobüs ve çevre o kadar kalabalık olduğu halde şahit yok. Sadece olayı bir kamera kısmen görüntülemiş.
 Diğerinde ise; yol verme tartışmasında üç kişi bir kişiye (üstelik o bir kişinin yanında nişanlısı var) çullanıyor ve darp ediyorlar. Bununlada yetinmeyip birisi tabancasını çekip o tek kişiyi silahla yaralıyor ve o genç hayatını kaybediyor.
 Söylenecek çok şey var aslında.  >:(

Toyota Club Türkiye

Trafik Olayları
« : Nisan 13, 2009, 14:54:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Trafik Olayları
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2009, 15:01:21 »
Maalesef bu iki haberi de okudum ve bu ülke ile ilgili karamsarlığım daha da arttı :( Bunları sadece trafik olayları olarak göremeyiz. Birincisinde hiç kimsenin şahit olmak istememesi adalet sistemimizin çöktüğünün resmidir. İkincisinde ise toplumsal vahşetin hangi boyutlara ulaştığını gösteriyor bize. Vah Türkiyem vah.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2009, 15:12:25 »
Maalesef bu iki haberi de okudum ve bu ülke ile ilgili karamsarlığım daha da arttı :( Bunları sadece trafik olayları olarak göremeyiz. Birincisinde hiç kimsenin şahit olmak istememesi adalet sistemimizin çöktüğünün resmidir. İkincisinde ise toplumsal vahşetin hangi boyutlara ulaştığını gösteriyor bize. Vah Türkiyem vah.
+1
Vah Anam Vah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2009, 15:16:07 »
  Bu durumlara söylenecek çok şey vardı ve hepside kötü şeylerdi. Bunları özellikle kullanmamak için daha zayıf diyebileceğim bir tabir seçtim. Yani söylediğin çok doğru Hakkı, bu durumlar için söylenecek çok şey var. İnsanların hayatı bu kadar basit olmamalı, hayatlar bu kadar basit sebeplerle bir anda değişmemeli.
 Bu arada buradada işlediğimiz ''Minik Şirvan'' geçenlerde kök hüzre tedavisi gördü. Bakalım durumu ne olacak? İnşallah düzelir. Hatırladığınız gibi onada bir araç çarpmış ve kaçmıştı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2009, 17:46:56 »
hakan abi bizim burda yani gümüşhanede geçen hafta yolda giderken bir araba öbürüne hatalı sollama yapıyor. sollanan arabada tek kişi var. hatalı sollayanda ise üç kişi var. adam haklı olarak tepki gösteriyor selektör falan yapıyor. öbürleri de işater edip duruyorlar. adamı üç kişi birden arabadan indirip döverek öldürüyor şerefsizler. adamın cenazesini de dereye atıyorlar. adamlar bizim buralı değiller. öldürülen kişi buralı. burda jandarma adamları halkın elinden zor aldı. onları linç edeceklerdi bizim halk. böyle şeyler olabiliyor düşünebiliyormusunuz.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2009, 17:54:44 »
Trafikte bu tür yaratıkların olabileceği varsayılarak kimse ile dalaşa girilmemeli bence :) Zaten ben böyle durumlarda umursamaz tavır takınırım, müziğin sesini de sonuna kadar açar, ne kimseyi görürüm ne de korna sesi duyarım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2009, 18:02:33 »
  Bu da görmezden gelemeyeceğimiz Türkiye gerçeklerinden biri.İnsanların içinde hani o dediğimiz ''insanlık'' kalmamış.Bir insanın canına kıymak dinimizde ki en büyük ve affedilmez günahlardan biridir.Sebepsiz yere insanlar ölüyor,aileler perişan oluyor,çocuklar babasız,eşler yalnız kalıyorlar.ülkemizde ki adalet sistemi zaten çökmüş durumda.Davaların sonuçlanması yıllar alıyor.Verilen cezalar yetersiz kalıyor.Öldür vatandaşı 5 yıl yat ve çık.Ne kadar kolay değil mi!!

Trafikte bu tür yaratıkların olabileceği varsayılarak kimse ile dalaşa girilmemeli bence :) Zaten ben böyle durumlarda umursamaz tavır takınırım, müziğin sesini de sonuna kadar açar, ne kimseyi görürüm ne de korna sesi duyarım.
   Hakkı bu nedenle trafikte kimseyle dalaşmaya,tartışmaya gerek yok.Bu korktuğumuz anlamınada gelmez.Varsın korkak ta desinler.Can daha önemli.Canın bir değeri,önemi kalmamış artık.Allah hepimizi kötülüklerden korusun,iyi insanlarla karşılaştırsın.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2009, 07:36:06 »
Trafikte bu tür yaratıkların olabileceği varsayılarak kimse ile dalaşa girilmemeli bence :) Zaten ben böyle durumlarda umursamaz tavır takınırım, 
:alkis: :alkis:

Hakkı bu nedenle trafikte kimseyle dalaşmaya,tartışmaya gerek yok.Bu korktuğumuz anlamınada gelmez.Varsın korkak ta desinler.

Seçilecek en mantıklı ve uygun yol bunlardır.Ufak yanlışlar bazen büyük pişmanlıklara neden olabiliyor.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2009, 13:37:12 »
abi acı olaylar tabiki bulaşmamak en güzeli ama bazi babasi belirsizlerde agır tahrik ediyor.... sabır....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2009, 15:02:02 »
Trafikte deli mayın gibi dolaşanlar çok maalesef, 5 kişilik arabanın içine 7-8 kişi doluşup son ses müzikle makas atarak - daima hatalı sollayarak anıran bir egsozla sürekli aragazı veren apaçiler var heryerde, haklılık birşeye yaramıyor, maalesef kanun ve kurallarda çok etkili değil bence, eğer gerçekten suçlular gereken cezayı alsa bu kadar suç işlenmeye devam edemez bence...

Bunun için haklıda olsak sakin olmalıyız,
birisini uyarmak için araçtan inersiniz niyetiniz iyiniyet bile olsa manyağın biri çıkarır tabancayı ateşler sonra da çeker gider, olan size ve arkanızda kalanlara olur, yapanın yanına kalır yani hep olduğu gibi...
Çok dikkatli - özenli - sabırlı - kibar - uzlaşımcı olmalıyız...

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2009, 15:33:08 »
Trafikte deli mayın gibi dolaşanlar çok maalesef, 5 kişilik arabanın içine 7-8 kişi doluşup son ses müzikle makas atarak - daima hatalı sollayarak anıran bir egsozla sürekli aragazı veren apaçiler var heryerde, haklılık birşeye yaramıyor, maalesef kanun ve kurallarda çok etkili değil bence, eğer gerçekten suçlular gereken cezayı alsa bu kadar suç işlenmeye devam edemez bence...

Bunun için haklıda olsak sakin olmalıyız,
birisini uyarmak için araçtan inersiniz niyetiniz iyiniyet bile olsa manyağın biri çıkarır tabancayı ateşler sonra da çeker gider, olan size ve arkanızda kalanlara olur, yapanın yanına kalır yani hep olduğu gibi...

Selam ve dua ile
Saygılar...

:alkis:  :alkis:  :alkis: üzerine başka söz söylemeye gerek yok bence  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2009, 15:43:57 »

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2009, 19:33:29 »

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Opel Corsa D Enjoy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Nisan 16, 2009, 14:49:42 »
Yorumumu beğendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, peşpeşe alkışları görünce mutlu oldum açıkçası :),
İnşaallah birşeylerin ya da en azından birilerinin değişimine vesile olabilirsek ne mutlu bize...

Selam ve dua ile
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 16, 2009, 15:24:09 »
aslında fazla konuşmaya gerek yok herkez değerli fikirlerini paylaşmış, güzel meleketimizde adaletsizlik aldı başını gidiyor zaten ki kartal civarında yapılan dünyanın en büyük adalet sarayı ne işe yarıycak çok merak ediyorum. içinde adalet olmadıktan sonra dışı var olsa neye yarar, biz kendimize mukayet olalım bu tarz durumlarda arkamızdaki sevenlerimizi dostlarımızı düşünerek hareket edelim, öfkeyle bir harekette bulunmadan ileriyi düşünüp ona göre davranalım.

Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
« Yanıtla #15 : Nisan 16, 2009, 15:48:25 »
bu tarz olaylar ne yazık ki her ilimizde var bende geçen yıl başımdan geçen bi olayı anlatayım amcamın işi dolayı akyazına gitmiştik bizim araç ile bizde kocaelinde oturduğumuzdan dolayı araçı plakası 41 'di araçı kaldırıma park ettik amcam birisiyle  görüşmeye gittik bizdee amcaoğluyla arabada kısık bir şekilde müzik dinliyoduk  5-10 dk sonra 3 çocuk bizim karşımıza geçti ve bize tip tip bakmaya başladı tabi ben başımıza birşey  geleceğini aradan 10 dakika kadarr geçti çocuklar bizim arabanın yanından geçerken beyler şu mmüziği kapatın dediler benle amcaoğlu şaşırıdk ondan sonra müziği kapamayıp camları kapadık aradan gene 10 dakika geçti çocuklar gene geldi beyler izmitten gelip siz burda kime hava atıyorsun dediler burası adapazarı  bende dedim bende adapazarlıyım ve kimseye hava attıgımız yok dedim bende sakaryalıyım pamukovalıyım diyince adam inanmadı kimliği gösterdim ondan sonra çocuklar bunlar biizim toprak diyip gittiler yani aslında bizde çocukların biizi bu kadar kolay bırakıp gitcekelrini tahmin edememiştik ......  :)
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 16, 2009, 17:08:55 »
bu tarz olaylar ne yazık ki her ilimizde var bende geçen yıl başımdan geçen bi olayı anlatayım amcamın işi dolayı akyazına gitmiştik bizim araç ile bizde kocaelinde oturduğumuzdan dolayı araçı plakası 41 'di araçı kaldırıma park ettik amcam birisiyle  görüşmeye gittik bizdee amcaoğluyla arabada kısık bir şekilde müzik dinliyoduk  5-10 dk sonra 3 çocuk bizim karşımıza geçti ve bize tip tip bakmaya başladı tabi ben başımıza birşey  geleceğini aradan 10 dakika kadarr geçti çocuklar bizim arabanın yanından geçerken beyler şu mmüziği kapatın dediler benle amcaoğlu şaşırıdk ondan sonra müziği kapamayıp camları kapadık aradan gene 10 dakika geçti çocuklar gene geldi beyler izmitten gelip siz burda kime hava atıyorsun dediler burası adapazarı  bende dedim bende adapazarlıyım ve kimseye hava attıgımız yok dedim bende sakaryalıyım pamukovalıyım diyince adam inanmadı kimliği gösterdim ondan sonra çocuklar bunlar biizim toprak diyip gittiler yani aslında bizde çocukların biizi bu kadar kolay bırakıp gitcekelrini tahmin edememiştik ......  :)
dayanamıyorum böyle tiplere yaa...sen kim oluyorsun da artistlik yapıyorsun, senin bölgen benim bölgem diye birşey mi var, abi çok kızdım yaa, 35 plakayla gidip bangır bangır müzik dinleyip o çocukları bulasım var...sanırım ben de onlar kadar kalitesiz düşünüyorum ama deliriyorum bu zihniyete yaa !! !!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Nisan 16, 2009, 17:51:52 »
Tabiri caizse kültürü zayıf alengelli tipler bunlar Türkay, aslında Eser Beyin yanında (doğru bulmuyorum ama) babayiğit bikaç kişi olsaydı, o çocuklara şöyle bi meydan dayağı atıp hadlerini bildirselerdi akıllanırlardı belki bir süreliğine,
tamamen saçmalık yani senin mahallen benim mahallem yada memleketim meselesi, küçük beyinli - atgözlüklü insanların bakış açısıdır bu, cahillik işte...
Neyse sende sinirlerine hakim ol boşver ;)

Selam ve dua ile
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 16, 2009, 17:59:18 »

Ben zamaninda arabasinda bazuka tasiyan birini görmüstüm.
Böyle manyaklarin olacagini düsünerek dikkatli olmak lazim. Kuru siki tabancadan bozma silahli o kadar cok tip var ki etrafta.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 16, 2009, 18:08:45 »
geçen gün arabamı yıkatırken benden önce yıkanan a6nın koltuğunun altında balta vardı :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli