Gönderen Konu: 2014 Toyota yaris 1.33 otomatik benzinli hız sabitleyici  (Okunma sayısı 959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '14
Arkadaşlar herkese merhaba . Aracım Toyota yaris 2014 model (Xp13m) 1.33 otomatik benzinli. Ben aracıma hız sabitleyici taktırabiliyor muyum ? Yetkili servis elinde olmadığını takılmadığını söylüyor görüştüğümde. Bilgisi olan varsa Fiyat ve kullanım takım konusunda ve yazarsa sevinirim  .

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '16
  • 10 kere teşekkür etti
  • 66 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Toyota yaris 1.33 otomatik benzinli hız sabitleyici
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2020, 20:57:13 »
Arkadaşlar herkese merhaba . Aracım Toyota yaris 2014 model (Xp13m) 1.33 otomatik benzinli. Ben aracıma hız sabitleyici taktırabiliyor muyum ? Yetkili servis elinde olmadığını takılmadığını söylüyor görüştüğümde. Bilgisi olan varsa Fiyat ve kullanım takım konusunda ve yazarsa sevinirim  .
evet bildiğim kadarıyla takılıyor
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 172000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
Ynt: 2014 Toyota yaris 1.33 otomatik benzinli hız sabitleyici
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2020, 13:37:42 »
merhaba. sizin araca takılıp takılmadığını bilmiyorum ama bende fazladan hız sabitleme kolu var. 2005 corolla aracıma takmak için almıştım. aracımda  takacak yeri olmadığı için takamadım. bende elektronik devre yaparak direksiyonun içine yerleştirdim ve sorunsuz kullanıyorum. araştırın aracınıza takılıyorsa eğer bende ki hız sabitleme kolunu size verebilirim. hiç kullanılmadı aldığım gibi duruyor.