Gönderen Konu: Hepsiburada Olumsuz Yorum!  (Okunma sayısı 1224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Hepsiburada Olumsuz Yorum!
« : Temmuz 16, 2020, 18:08:49 »
Selam, Hepsiburada internet satış sitesinden alınan ve ilandaki şartları karşılamayan ürün ile ilgili olumsuz yorum gerçekleştirdim ancak, yorum onaylanmadı. Aslında çok basit bir durum ancak, yorum onaylanmayınca başka şeyler de düşünebiliyor insan. Çevreme sorunca olumsuz yorumları onaylanmayan insanlar olduğunu duydum. Farklı tarzda! Halkla İlişkiler teknikleri uygulanıyor sanırım.

Benzer durumlar ile karşılaşırsanız siz de burada paylaşabilirsiniz.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 16, 2020, 18:09:21
Bu arada başka bir ürün için olumlu yorumum hızlı şekilde onaylandı. :P

Toyota Club Türkiye

Hepsiburada Olumsuz Yorum!
« : Temmuz 16, 2020, 18:08:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Viofo, aydınlatma pk, koltuk ısıtma, ses yalıtım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 3550
  • Model Yılı: '23
  • 28 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
Ynt: Hepsiburada Olumsuz Yorum!
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2020, 18:12:41 »
HB bile çakallığa başladıysa artık ne diyeyim...  :alkis:
Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...
Corolla Flame X-Pack Mds 1.5 Benzin 2023-.....
Corolla Advance Manuel 1.6 Benzin&Lpg (Zavoli) 2018-2023 (105.000 km)
Corolla Hb Sol Manuel 1.6 Benizn&Lpg (Zavoli) 2016-2018 (45.000 km)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2020, 18:17:59 »
Aslında yapılan bir yanlışı (gözden kaçma da olabilir) çok basit bir şekilde kendi yararlarına döndürebilecek iken, üstünü kapatmaya çalışmak hoş olmuyor. Halkla İlişkiler Bilimi konusunda çalışma, ilerleme şart. Bu konuda geçen sene Evyap çok iyi ve anlamlı geri dönüş gerçekleştirmişti. Burada da konuyu paylaşmıştım. Çevremde de konu açıldığında özellikle belirtiyorum.
Tüketiciler için bunlar küçük küçük ancak toplamda büyük güç oluşturuyor, firmalardan da bunun farkında olanlar doğru adımları atabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2020, 20:18:39 »
HB önceden kendi deposundan ürün satarken daha titiz ve müşteri odaklıydı. Sonradan başka satıcılara aracılık etmeye başlayınca müşteri odaklı olmaktan uzaklaştı. HB hakkında şikayet çok fazla geçenlerde DH'de konu açıldı adamın 5 bin TL'ye aldığı ekran kartını kullanılmış, oksitlenmiş çok eski ekran kartı göndermişler. Adam kendini anlatamıyordu. Biz doğru ürün gönderdik sen değişmişsin demişler. HB sorun çözmekten uzaklaşıp sorun odağı olma yolunda gidiyor. Ben çok pahalı ürün almıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2020, 20:32:41 »
Vakti zamanında Xperia z5 dual alma durumunda bulunmuştum. Kutunun dışında jelatin yoktu sadece hologram vardı. Yorum olarak mı yazdım bildirim mi yaptım hatırlamıyorum. Ama tatmin edici cevap alamamıştım. Pek nadir tercih ederim elektronikte bundan sonra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '16
  • 10 kere teşekkür etti
  • 66 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2020, 21:21:11 »
trendyol da benzer şekilde olumsuz yorumların hiçbirini onaylamıyor.
Daha önce burada paylaşmıştım aracım için mobil 0w40 yağ aldım, son kullanma tarihi solüsyonla silinmiş olarak geldi.
Türkiye distribütörünü arayıp barkodu söyledim 10 yıllık yağ olduğunu öğrendim.
Yorumu hemen yazdım ancak onaylanmadı o firma hala satmaya devam ediyor
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2020, 23:10:00 »
 @Hakan Öztürk (3676) bey geçen yıl açtığınız evyap marka hakkındaki konuyu hatırlıyorum ama internetten alışveriş yapmak konusunda çok mesafeli davranıyorum eğer mecbur kalırsam çok fazla fiyat farkı varsa çok iyi araştırarak almaya çalışıyorum,
@Onur Ekmekçi (47603) bey sizin motor yağı maceranızıda iyi hatırlıyorum hatta sizi uyaran kişi bendim ve akabinde sizde araştırınca yağın sahte ürün olduğunu anlamıştınız,artık imçnsanlar okadar insafsız olmuşki yüz yüze alışverişte dahi hile yapmak için yarışıyorlar inernet alemini düşünün artık ,siz siz olun kesinlikle güvenilirliğini ıspatlamamış kişilerden alışveriş yapmayınız malum sitelerdeki yorumların tamamını kendilerinin işine yarayanları onaylarlar araya 100 yorum içine 3 , 5 tane olumsuz yorum atarlar göz boyama taktiği yaparlar yüz kişide 3 kişi şikayetçi olsada kimse o üç yorumdan etkilenmez çoğunluğa bakarlar bunlar satış kurnazlıkları.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2020, 23:18:51 »
Biraz fazla uzun boylu olduğum için normalde internetten giysi alışverişi yapmıyorum. Geçen doğumgünümde kendime bir hediye alayım dedim.Alacağım ürünü yalnızca Modacruz isimli uygulamada buldum. Genelde 2. el ürünler satılan bir uygulama ancak sözde bir  butikten etiketli sıfır olarak ürün satın aldım. Alırken de sitede bulunan "iade garantisi" yalanına  !!! kandım. Alayım, en kötü iade ederim dedim.

Ürün elime geldi ancak kesinlikle taahhüt edilen gibi değildi. Siteye yazdım ve iadesini talep ettim. En az 10 foto isteniyordu çektim gönderdim, gelen cevap "ürünü uzaktan kontrol edemiyoruz" !!! Para anında kesildi ve karşı tarafa aktarıldı. Müşteri hizmetleri yok, kayıt kapatıldığı için yenisini açamıyorsunuz   !!! Karşı tarafa yazdım adam beni direk engelledi.

Satıcı ürününü kakaladı, modacruz komisyonunu aldı. Alıcının meramını anlatacağı hiç bir yer yok.. :saygi:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2020, 23:23:21 »
Hepsiburadadan bizim eski mikrodalga fırının bozulması üzerine yine aynı iç hacimli aynı marka almıştım. Ürün bi geldi bizim bozuk fırından bariz bariz ufak. Ee kutusuda açılmıştı. İade talebi oluşturduk derdimizi anlattık. Gelen sonuç. İade talebiniz reddedildi. Sonra ben şikayetvar'a yazdımda iademi gerçekleştirdiler. Yapmasalar tüketici hakem heyetine kadar yolu vardı.
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 17, 2020, 11:03:11 »
Bu işler belki de biraz şans işi. 2006 yılından bu tarafa hepsiburada dan alışveriş yaparım. Belki bu zamana kadar 100 ün üzerinde alışverişim olmuştur.  Hatalı  ürün olduysa değiştirildi, hepsiburadanın ilk zamanlarında oradan aldığım ürün garanti kapsamında bozulduğunda onların aracılığı ile tamir edilip gönderildi,  para iadem zaten hiç kalmadı.  Yorum kısmında ise bariz canımı sıkan bir ürün olmadı, ufak tefek ürün  kusurlarını belirttiğim yorumlarım da yayınlandı. Çok küçük matkap ucundan tutunda, mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya, giyim, ayakkabı aklınıza ne gelirse.

Bende bir sorun olmadı çok şükür.  Ama dediğiniz gibi bu bir pazarlama stratejisi, 100 yorumda  10 tane olumsuz yayınlarlar, o da sizinkisi denk gelmez.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2020, 13:25:29 »
Liqui moly motor yağı aldım problem çıkmadı.Tarihi yeniydi.Tedarikçi de önemli bence. Ama elektronik ürün almam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #11 : Temmuz 17, 2020, 14:38:42 »
bende sony telefon aldım ekranı kendi kendine lekelendi olumsuz yorum yaptım yayınlanmadı samsung note fe aldım olumlu yorum yaptım yayınlandı, hepsiburadanın yorumları artık samimi gelmemeye başladı n11 direkt yayınlıyor, gg tüm ürünlere yorum yaptırmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 17, 2020, 15:24:16 »
N11 o konuda daha özgür hemen yayınlıyor onda da şöyle sıkıntı oluyor;
müşteri bazen acımasız olabiliyor,ürün satıyorduk müşteriye beden olarak uymamış ve rahat değilmiş değişime yollamış ürünü bize ancak yollarken önce olumsuz yorum yapıp 1 yıldız vermiş ürün bize geldi bizde istediği gibi yeniledik.ama ne oldu iş işten geçti :)
bazende beklenti yüksek oluyor vs.. zor yani internet satış olayları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '16
  • 10 kere teşekkür etti
  • 66 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 17, 2020, 19:41:09 »
@Hakan Öztürk (3676) bey geçen yıl açtığınız evyap marka hakkındaki konuyu hatırlıyorum ama internetten alışveriş yapmak konusunda çok mesafeli davranıyorum eğer mecbur kalırsam çok fazla fiyat farkı varsa çok iyi araştırarak almaya çalışıyorum,
@Onur Ekmekçi (47603) bey sizin motor yağı maceranızıda iyi hatırlıyorum hatta sizi uyaran kişi bendim ve akabinde sizde araştırınca yağın sahte ürün olduğunu anlamıştınız,artık imçnsanlar okadar insafsız olmuşki yüz yüze alışverişte dahi hile yapmak için yarışıyorlar inernet alemini düşünün artık ,siz siz olun kesinlikle güvenilirliğini ıspatlamamış kişilerden alışveriş yapmayınız malum sitelerdeki yorumların tamamını kendilerinin işine yarayanları onaylarlar araya 100 yorum içine 3 , 5 tane olumsuz yorum atarlar göz boyama taktiği yaparlar yüz kişide 3 kişi şikayetçi olsada kimse o üç yorumdan etkilenmez çoğunluğa bakarlar bunlar satış kurnazlıkları.
Evet ümit bey siz uyarmasaydiniz o yağı motora koymuştum dile kolay 10 yıllık yağ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 17, 2020, 23:20:05 »
Evet ümit bey siz uyarmasaydiniz o yağı motora koymuştum dile kolay 10 yıllık yağ
Hocam çok dikkat etmek lazım,yine geçen yıl'dı yeni üyelerimizden biri Avensis ile yolda kalmıştı baskı balata yemişti verdikleri parça 101 kasa parçası olduğundan şüphelendim sağolsun ufuk bey kontrol etti aynen dediğim gibi efsane kasa balatası çıktı,yani artık insanlar vicdanı cüzdana koymuş insaf denen duygu yok olmuş.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.