0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında orçun kastettiğin 0 araç fiyatları ise dolar bazında artmıyor;ben toyota corolla 2012 de elegant (en full ama sunroof yok) baktım 30.765 dolar karşılığında almışım o zaman bugün yine emsali en full sunroofsuz yine aynı para (207.000)=30.850 dolarkonu dönüp dolaşıp yine bizim paranın değersizliğine geliyor
Dolar kalıcı olarak 5 TL' nin altına düşer, fabrikalar tam kapasite çalışır, salgın, savaş, deprem vs.' de olmaz ise işte o zaman araç fiyatları düşer evet.
Vay hemşerim selam. 634 yeni kasa görürsen bil ki benimdir. Çok haklısın. Bunlar da olmayacağı için fiyat da düşmez.Bu arada plakayı nasıl öyle alabildin, özel mi?
Aleyküm selam hemşerim. Karabük merkezdeyim ben sen safranboludasın sanırım tanışırız inşallah bir gün. Yıllar önce 2015 yılında Safranbolu petrol ofisi önünde bir akşam buluşup sana bir arkadaşına sattığım birkaç astra j parçasını teslim etmiştim bende i30 vardı. Yanlış hatırlamıyorsam sendin o değilmi? Mazda 3 ün vardı. Plaka işi evet özel oldu. Çocuklarımın isimlerinin baş harfleri (Damla Eylül, Egemen) . Bundan önce 2017 corolla advance vardı bu plaka onda takılıydı, satarken plakayı vermedim ve emniyete gidip kendime ayırttım, bayi proforma faturayı göderdi tekrar emniyete gidip şaseye benim plakayı işlettim.Tanışalım görüşelim inşallah bir gün. Selamlar.
https://spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200604/0SPK dan açıklama var. Piyasa dolandırıcılarına ceza geldi. Piyasa Manipulatörlerine ceza yağacak. Cimere dilekçe yazmışız iyi ki. Yakında otomobillere de yansır.