0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu Hocam multimedya cihazdan memnun musun ? Radyo çekim kalitesi eskisine göre nasil? Radyo icin aracin orjinal antenine baglanti kurulabiliyor mu ?
Hayirli geceler ben de multimedyalanmis bulunmaktayim istanbul Gaziosmanpasa ilcesinde bulunan umut oto aksesuardan xy auto marka 1 gb ram ( cihaz ayarlarinda 2gb yaziyor) 16 gb dahili hafizali urunu geri gorus kamerasi ve yol kamerasi ( dikiz aynasi arkasi kamera ) ile birlikte gidip yerinde taktirdim. Radyo kalitesi bekledigimden iyi cikti insallah boyle devam eder orjinal radyoya gore yuzde 70 performans alirsin dediler ben yuzde 85-90 performans aldigimi soyleyebilirim multimedya ekran yol kamerasi geri gorus kamerasi bunlari ilk defa kullaniyorum geri gorus kamerasi tampon uclarini gormuyor tampon uzantisi kisa oldugu icin gorunmuyor dediler sorun etmiyorum geri vitese takinca gayet hizli aciliyor goruntu de bence yeterli ekran dokunmatigi hosuma gitti hassasiyetini begendim ama keske orjinaldeki gibi sagda solda cevirmeli dugmeler olsaymis dedim ekranin isigi gece gozlerimi kör edece kadar parlakti Mutlu Tekir sağolsun tavsiye ettigi uygulamayi kurdum iyi oldu ama o uygulamada surekli onay vermek gerekiyor ve arka planda calismasi lazim bir eksii de cihaz toyota logosuyla acilmiyor Mutlu hocam gogusteki iki hoparlerden ses gelmedigini soylemistin biz hepsinden ses aldik bilgin olsun yol kamerasi cok kaliteli bir sey degil gibi gedli bana ayarlardan 5 dakikada bir kayit seklinde ayarladim sesi de kaydediyor 32 gb sd karta surekli kayit yapiyor bu kayitlar multimedya ekrandan izlenebiliyor daha iyi kameralar internette mevcut Xiaomi marka ortalama 300 liraya guzel kameralar var bakalim bir sure kullanayim belki kaliteyi artiririz. Multimedya cihazi fiyat- performans olarak begendim insallah uzun yillar sorunsuz kullaniriz Aksesuarciya hazir gitmisken aractaki 4 tavan ledi 2 arka plakalik ve 1 bagajdaki sari ampulleri beyaz t10 lede cevirttim aracin havasi cok degisti dusunenlere tavsiye ederim ayrica bagaja bir adet yay taktik artik kendiliginden sonuna kadar aciliyor ilk baslarda yay yeni oldugu icin biraz sert aciliyor ve ses yapiyor zamanla alisacagi soylendi simdilik izlenimlerim bu kadar...
Kamera iki gundur sorun oldu cihaz surekli yeni usb surucu algılandı diye bildirim veriyor ustte ve multimedya ekrani 2-3 saniyede bir kararip geri geliyor torpido arkasindaki kamera usb soketi cikarinca sorun yok kamera usb cakismasi yasaniyor cihaza reset attim yine olmadi sizde sorun var mi ?
Ben geri görüş kamerasının kablosunu geçiremediğimden tam toyota logosunun hizasından alttan deldim matkapla, aliexpressten aldığım 170 derece kameranın gelmesini bekliyorum.
Part 5. Ekran parlaklığı için uygulamahttps://www.youtube.com/watch?v=CcxtV3iV-Tw&t=1s//www.youtube.com/watch?v=CcxtV3iV-Tw
Güncellendi.Uygulamanın sürekli Android erişilebilirlik servislerine izin istemesi üzerine tek tıkla çalışan Screen Filter uygulamasını öneriyorum. Ayrıca multimedyayı araç çalışırken da kapatabileceğimiz Screen Off uygulamasını öneriyorum.https://www.youtube.com/watch?v=SfqWhAdvROo&t=1s//www.youtube.com/watch?v=SfqWhAdvROoScreen Off uygulaması https://play.google.com/store/apps/details?id=app.phhuang.screenoffScreen Filter uygulamasıhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor
Mutlu Hocam scren filter güzelmiş kullaniyorum bende sana guzel bir bilgi vereyim kapatma tusuna bir kere basinca mute yani sessize aliyor ya iste o tusa 2-3 saniye basili tutunca cihaz kapaniyor ayni sekilde de cihaz geri aciliyor 👍
merhaba bu avdd ne anlama geliyor akuyu korumak icin bu limitin altina dusmeme durumu mu? eger oyleyse bu ayar iyi mi yoksa biraz yukseltmek mi gerekir ? Park modu vardi ayarlarda aku bitebilir diye kapali konumda biraktim
Analog güç çıkışı diyor Google da aratınca. Park modu nerede.
Kamera ayarlarinda parking monitor var ama baska birsey heralde stop ettikten sonra denedim kayit yapmadi
Muhabbetinize bende katılmak isterim. Zaten bir şekilde çözmüşsünüz ama; yinede alternatif olarak elinizde bulunsun. Ekran parlaklığı ile ilgili olarak tasker programını kullanarak, istediğiniz saatlerde ekran parlaklığını istediğiniz oranda otomatik olarak değiştirebilirsiniz.Örneğin programa bir görev ekliyorsunuz; Saat 06:00 - 20:00 arasında (yani gündüz saatlerinde) ekran parlaklığım %100, diğer zamanlarda %30 olsun gibi. Program bunu otomatik yapıyor. Mesela ben aynı program vasıtasıyla, araç çalışıp, telefonum araç bluetoothuna bağlanınca telefonum otomatik olarak Mobil Hotspotu açıyor, internet radyoları falan dinliyorum seyir halinde (ikamet ettiğim yer küçük olduğundan FM radyo çekmiyor buralarda) sonra aracı stop edip bluetooth bağlantısı kesilince de otomatik olarak telefonda MobilHotspot kapanıyor.Sayın @Murat Köse (28015) sağolsun, sayesinde yaptım bu olayı.