Gönderen Konu: Başlatan UĞUR DUMAN  (Okunma sayısı 592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '18
  • 6 kere teşekkür etti
Başlatan UĞUR DUMAN
« : Nisan 16, 2020, 23:26:18 »
2018 corolla arabama hangi marka fren balatasını takmalıyım.
İlk balatamı İcer marka İspanyol malı seramik balata taktırmıştım ön arka balatayı 300tl ye zor bulup almıştım Ankara'da.
İstanbul'daki toptancısına ulaşmıştım Ankara kazan da ki tek bayisini bulup ondan temin etmiştim çok çok memnun kalmıştım.Fakat fiyat olarak fazlaydı şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum.
Sonrasındaki değişimde ise mga marka taktıla.Biraz ötme yaptı sonrasında düzeldi bayağı bir toz bırakıyor cantlarda birazda sert gibi.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?

Tavsiyeniz nedir aceba?
Babam gibi araba TOYOTA

Toyota Club Türkiye

Başlatan UĞUR DUMAN
« : Nisan 16, 2020, 23:26:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Başlatan UĞUR DUMAN
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2020, 00:19:16 »
2018 corolla arabama hangi marka fren balatasını takmalıyım.
İlk balatamı İcer marka İspanyol malı seramik balata taktırmıştım ön arka balatayı 300tl ye zor bulup almıştım Ankara'da.
İstanbul'daki toptancısına ulaşmıştım Ankara kazan da ki tek bayisini bulup ondan temin etmiştim çok çok memnun kalmıştım.Fakat fiyat olarak fazlaydı şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum.
Sonrasındaki değişimde ise mga marka taktıla.Biraz ötme yaptı sonrasında düzeldi bayağı bir toz bırakıyor cantlarda birazda sert gibi.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?

Tavsiyeniz nedir aceba?
Merhabalar,
Form sponsorumuz tem oto ufuk sönmez beyden nibk marka olarak alabilirsiniz,detayları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz
 https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48369.msg1115904#msg1115904
Tem oto iletişim
[attach=1]
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.