Gönderen Konu: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )  (Okunma sayısı 22624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
..::тcт αηкαяα::..

Toyota Club Türkiye

Ynt: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )
« Yanıtla #80 : Nisan 11, 2009, 22:32:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #81 : Nisan 11, 2009, 23:36:26 »
jantlar kendini göstermiş arka tarafta süper spoiler filan güzel durmuş boya sorunu var galiba türkay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #82 : Nisan 12, 2009, 00:36:42 »
jantlar kendini göstermiş arka tarafta süper spoiler filan güzel durmuş boya sorunu var galiba türkay
Barış abi o da arabanın nazar boncuğu haralde Türkay abim boyatmadığna göre :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 12, 2009, 00:45:45 »
selam  türkay. jantlar gerçekten çok güzel. :alkis:  ama araban bayağ eski duruyor ya. yazıları bile kopmuş yerlerinden. arabanın o kısımlarına biraz çeki düzen versen güzel olur bence. bazı yerlerin de de boya atmış biraz. ama corolla corolladır.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Nisan 12, 2009, 00:52:35 »
ceyhun naaptın ya :) kahkaha attım bildiğin :) yazıları kopmuş ha :) onu ben kırdım, ben rolla derim corollaya hiç denk gelmedi mi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #85 : Nisan 19, 2009, 00:40:31 »
Barış abi o da arabanın nazar boncuğu haralde Türkay abim boyatmadığna göre :D
valla o nazrlıktan benim arabada da var sağlık olsun napalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Nisan 20, 2009, 13:21:43 »
abi bu konuda sana daha önce de anlatmıştım, 195 taban şu an çamurluk içlerini çekiçletmeme rağmen sürtüyor yüksek hızda sekince, bahsettiğiniz ölçü normaldir idealdir uyar ama sürtme yapması kuvvetle muhtemel ama bende 195 sürttüğüne göre..bir de ille de 205 taban demenize anlam veremiyorum, tamam fren performansı istiyorsunuz ama ıslaktaki performansınız azalcak...
Kaza yapmıştım frenler tam tutmadı lastikler sabun gibi kaydı abi ondan 205 üzerinde ısrarcı oldm. Kusurabakma fobi meselesi Kaza şokunu hala atlatamadım desem yeridir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #87 : Nisan 20, 2009, 21:18:41 »
tamam da ille de 50 yanak diyorsun, yol tutuş için ince yanak şart, bir de 195 taban fazlasıyla yeterli, işin öbür yüzü bu geniş taban olayında kuruda artıyor fren performansın ama ıslakta daha kötü oluyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #88 : Nisan 23, 2009, 14:24:41 »
Türkay abi maaşallah çok güzel olmuş abi çok müthiş görünüyor abi önlerde kısalınca daha güzel olacağından eminim :=) kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle abi :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #89 : Nisan 23, 2009, 14:31:48 »
alperen plan proje çoktu ama yattı araç satılık bir anlık gaza geldim satıyorum kullanıp kullanmayacağım belli değil, satıp yenilemek istiyorum, satılmazsa 5cm incek araba ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #90 : Nisan 23, 2009, 15:30:43 »
Hayırdır Türkay neler oluyor Erhan Barman arkadaşta satıyormuş aracını bugün sahibinden.com da gördüm  :blink:
http://www.sahibinden.com/modlu_super_toyota_corolla-90WQQaXQQ13735141WQQpXQQdisplayitem
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #91 : Nisan 23, 2009, 18:01:11 »
ali abi erhan abiye çok şaşırdım o severek modifiye ederek kullanıyordu, benim satma nedenim model yükseltecek olmam, yani böyle daha büyük daha bir modifiye yapamayacağım bir araç arıyorum, şöyle mondeo almayı çok istiyorum, mondeo alıp sakin sakin kullanasım var bakalım zaman bana ne göstercek..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #92 : Nisan 23, 2009, 18:27:13 »
ali abi erhan abiye çok şaşırdım o severek modifiye ederek kullanıyordu, benim satma nedenim model yükseltecek olmam, yani böyle daha büyük daha bir modifiye yapamayacağım bir araç arıyorum, şöyle mondeo almayı çok istiyorum, mondeo alıp sakin sakin kullanasım var bakalım zaman bana ne göstercek..
türkay senelerdir araba modifiye etmiş gibi yazmışsın neden modifiyeden soğudun farklı bi arabada mod.a devam et bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #93 : Nisan 23, 2009, 19:51:38 »
ya barış modifiyeden soğumak değil, mondeo böyle çok ağır gözüküyor gözüme, alıp modifiye yapmayacağım bir araç o sadece angel eye yaparım bi de jant takarım bu kadar..hız bile yakıştıramıyorum böyle sakin sakin kullanılcak bir araba gibi görüyorum onu..yoksa gidip vtec alırım modifiye etcek olsam..yeni kasa corolla alsam bile modifiye yaparım, çok masraflı bir iş, bu corollayı kullanmaya devam etmemem lazım, aklımda sıraladıklarımı hesaplıyorum 20.000ytl falan yapıyor e ben de o parayı bunun üzerine ekleyip daha oturaklı bir araç almaya karar verdim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Nisan 24, 2009, 09:53:05 »
hayırdır inşalah.... banada aldırcaksınız en son bi accord...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Nisan 24, 2009, 09:58:13 »
Sitedeki XLİ' cilere ne oldu ya, beni yalnız bırakıp gitmeyin arkadaşlar. Biz iki kollu direksiyonumuza rağmen seviyorduk araçlarımızı :P
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #96 : Nisan 24, 2009, 10:05:06 »
hayırdır inşalah.... banada aldırcaksınız en son bi accord...
aldın mı 2.7 alcan :) çift egzos olcak :)
Sitedeki XLİ' cilere ne oldu ya, beni yalnız bırakıp gitmeyin arkadaşlar. Biz iki kollu direksiyonumuza rağmen seviyorduk araçlarımızı :P
abi masraf çok bizim gibi adamlara, dedemdeyken kuruş masraf etmiyordu adam benim oldu araba yok janttı, yok spoylerdi, yok yaydı, yok fardı yok stoptu yok direksiyondu...abi duramıyorum ki yerimde tam modifiye edilcek araba, oyna dur, çok da zevkli namussuz :) içimde fırtınalar kopuyor abi, deliriyorum mondeo, 2002 model 3.20ci falan durmam, durulmam lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Nisan 24, 2009, 10:08:10 »
aldın mı 2.7 alcan :) çift egzos olcak :)

seni mi kırcam kardeşim alırız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Nisan 24, 2009, 10:32:54 »
Çok yüksek olmuş. Sen en iyisi bu arabayı yere bas :D :P
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Nisan 24, 2009, 11:28:05 »
Masraflı bir hobi modifiye doğrusun Türkayım...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]