Gönderen Konu: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )  (Okunma sayısı 22963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )
« Yanıtla #100 : Nisan 24, 2009, 11:40:21 »
Çok yüksek olmuş. Sen en iyisi bu arabayı yere bas :D :P
abi kullanırsam bunu eğer 5 cm indircem :)
Masraflı bir hobi modifiye doğrusun Türkayım...
ya eyüp abi hesapladım istediğim şekle sokmam için gereken parayı, 20.000ytl gibi bir rakam oluyor, üstelik sade bir modifiye yaparak böyle bir rakam oluyor motoru hiç ellemeden..o parayı arabanın şu anki bedeliyle birleştirsek 33.000-34.000ytl arası bir maliyeti olcak bu aracın bana ben o parayla şöyle birşeye binebilirim ;
http://www.sahibinden.com/bmw_3_20ci_temiz_guzel_renk_-_indirim!!-07WQQaXQQ13447570WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/takas_teklif_etmeyin_-56WQQaXQQ13295443WQQpXQQdisplayitem

daha da sade olur daha da şık olur :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Nisan 24, 2009, 11:40:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #101 : Nisan 24, 2009, 13:08:43 »
bmw alıcaksan hiç arkana bakma hocam hele e46 lar tamamdır yani geçen gün bi tane görmüştüm sahibinden de 27bin e 3.18 beyaz km 70bin çivari satılmış galiba ilan kayıp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Nisan 24, 2009, 13:20:41 »
Kaput ayarı haricinde güzel olmuş. Kaputta galiba ayara gelemiyor. O zaman güle güle kullanın jantlarınızı ve arabanızı.
(Gerçekten tüm titiz şöförlerin gözüne çarpacaktır o kaputtaki kalkık bölüm)     :)
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Nisan 24, 2009, 19:49:58 »
Hayırdır Türkay neler oluyor Erhan Barman arkadaşta satıyormuş aracını bugün sahibinden.com da gördüm  :blink:
http://www.sahibinden.com/modlu_super_toyota_corolla-90WQQaXQQ13735141WQQpXQQdisplayitem

:D :D Yahu sizden de bişey kaçmıyor hani :) Açıkçası satma niyetim pek yok ama hani ilanda bahsedilen rakamları veren çıkarsa da hayır demem ama sanmıyorum :)
BMW krizim tuttu da :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #104 : Nisan 24, 2009, 19:56:43 »
Erhan hergün bakıyorum ilanlara kaçmaz benden  :D iyi bişey denk gelirse değerlendirrim hesabı Türkay duymasın boşver bmw yi ne güzel aracın var her yer modlu bmw dolu duyarsızlaştı millet artık  eminim senin ki kadar dikkat çekmiyordur bende neon falan varken resmini bile çektiler kaldıki benim araç sizinkilerin yanında hiçbişey önemli olan dikkat çekmek değil mi?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Nisan 24, 2009, 20:16:47 »
Erhan hergün bakıyorum ilanlara kaçmaz benden  :D iyi bişey denk gelirse değerlendirrim hesabı Türkay duymasın boşver bmw yi ne güzel aracın var her yer modlu bmw dolu duyarsızlaştı millet artık  eminim senin ki kadar dikkat çekmiyordur bende neon falan varken resmini bile çektiler kaldıki benim araç sizinkilerin yanında hiçbişey önemli olan dikkat çekmek değil mi?
Bak hocam bu açıdan hiç düşünmemiştim. Doğru söylüyorsun modlu BMW görmek çok kolayken modlu Corolla pek yok ortalıkta :) Dikkat çekme olayına gelince de o bu işin bonusu :) Açıkçası ben önce kendime beğendirmeye çalışıyorum arabayı, başkalarının düşüncesi ikinci planda :) :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #106 : Nisan 24, 2009, 21:41:46 »
abi ben modifiye olayında ilk önce kendim beğeniyorum birkaç şey o beğendiklerimi meleğe soruyorum o eliyor böylece benim beğendiğim ve kadın gözüyle beğenilen bir araç yapmış oluyorum :) ama konu modifiye değil ya, e46 istiyorum ben modifiye yapma olayını bırakma planı içindeyim, daha öğrenciyim harçlıklarla yapıyorum ne yapıyorsam ve masrafı çok büyük...ben alayım bi e46 coupe sakin sakin adam gibi kullanayım istiyorum allah beni e36 m3ten uzak tutsun, onlara bakıyorum sonra hemen kapatıyorum inşallah öyle bir makinaya kaymaz aklım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Nisan 24, 2009, 22:27:38 »
hayırlı olsun
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #108 : Nisan 25, 2009, 09:15:32 »
abi ben modifiye olayında ilk önce kendim beğeniyorum birkaç şey o beğendiklerimi meleğe soruyorum o eliyor böylece benim beğendiğim ve kadın gözüyle beğenilen bir araç yapmış oluyorum :) ama konu modifiye değil ya, e46 istiyorum ben modifiye yapma olayını bırakma planı içindeyim, daha öğrenciyim harçlıklarla yapıyorum ne yapıyorsam ve masrafı çok büyük...ben alayım bi e46 coupe sakin sakin adam gibi kullanayım istiyorum allah beni e36 m3ten uzak tutsun, onlara bakıyorum sonra hemen kapatıyorum inşallah öyle bir makinaya kaymaz aklım :)
Türkay bmw alacan ve sakin sakin kullanacan öylemi  :blink: abartısız söylüyorum bu piyasada ki bmw lerin   %90 ı ya motor yaptırmıştır yada yıpranmıştır hiç mi 88 oto san. sitesine gitmediniz? orda adamlar hafta sonu ne sıfır çiziyor bu akşam uğrayıp bakın isterseniz  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #109 : Nisan 25, 2009, 11:01:05 »
ali abi bahsettiğin bmwler e30 veya e36 kasa o kasalar gerçekten abartı yıpranmış araçlar ama e46 kasalar öyle değil e46 ile sıfır çizmek de zor zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #110 : Nisan 25, 2009, 11:40:21 »
ali abi bahsettiğin bmwler e30 veya e36 kasa o kasalar gerçekten abartı yıpranmış araçlar ama e46 kasalar öyle değil e46 ile sıfır çizmek de zor zaten :D
Sanki denemişte bi randıman alamamış gibi konuşuyorsun şu araba sıfır çizmez mi bea

96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #111 : Nisan 25, 2009, 11:45:53 »
Sanki denemişte bi randıman alamamış gibi konuşuyorsun şu araba sıfır çizmez mi bea
ali abi hakaret mi bu :) denedim tabii ki :) e30 kullanmadım bir de son kasa m5 ve m6 kullanmadım onun dışında bir 90lardan sonraki bütün bmw kasalarını kullandım biliyorum, senin attığın resim m3 resmi istersen onu kullanırken 5-6 videom var onları atabilirim :) e36 denilen kasadaki (uzay kasa :P ) v6 2.0 motor yani 3.20 araç tam bir yan makinesi, sıfır da çizer yan da gider ama aynı motor e46da da var 2002ye kadar (2002de makyajlandı 4 silindire düşürüldü) o kasada o motor delirmiyor, yol ve lastikler müsait değilse yan yan gitmiyor sıfır çizmiyor bu da demektir ki az km kazasız bir 2000-2002 arası 3.20ci bulunursa alınmalı ;) şimdi 80.000de buldum bir tane 36.000ytl istiyor ona taktım kafayı..ben tam bir bmw hastasıyım ama, kendime sözüm var garajımda her modelden bir tane olcak, yıl önemli değil ama mutlaka 1-3-5-6-7-8-x-m şeklinde bunlardan bir tane koycam garaja, allah nasip ederse..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Nisan 25, 2009, 13:00:18 »
Türkayım rüyamı gördün yoksa dün süper loto sana çıktıda çaktırmıyormusun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #113 : Nisan 25, 2009, 13:03:38 »
Türkayım rüyamı gördün yoksa dün süper loto sana çıktıda çaktırmıyormusun :D
abi ben böyle mondeolara falan bakarken çaktırmadan bmwlere falan baktım annem yanımdayken o da gaza geldi böyle bişey alalım bari bu yaşta kullanmıcan da ne zaman kullancan dedi, ben de fırsatı kaçırmamaya çalışıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Nisan 25, 2009, 13:06:31 »
ooo öyle dedilerse dediklerini unutmadan kaçırma teklifi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Nisan 25, 2009, 22:54:48 »
abi ben böyle mondeolara falan bakarken çaktırmadan bmwlere falan baktım annem yanımdayken o da gaza geldi böyle bişey alalım bari bu yaşta kullanmıcan da ne zaman kullancan dedi, ben de fırsatı kaçırmamaya çalışıyorum :)

Bence de hiç kaçırma, insanlık hali, yarın bir gün hatırlamıyorum deyiverir :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Nisan 25, 2009, 23:15:31 »
Bence de hiç kaçırma, insanlık hali, yarın bir gün hatırlamıyorum deyiverir :D

:lol: :lol: :lol:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #117 : Nisan 26, 2009, 01:18:41 »
bende türkayı kaçırmıyayım bari :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Nisan 26, 2009, 01:21:03 »
bende türkayı kaçırmıyayım bari :)
Temiz kağıdı ve borcu yoktur yazılarını da iste Melek:)))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #119 : Nisan 26, 2009, 01:24:34 »
abi ehliyet alırken sabıka kaydı almaya beraber gittik o olur sanırım ya :)