0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok yüksek olmuş. Sen en iyisi bu arabayı yere bas
Masraflı bir hobi modifiye doğrusun Türkayım...
Hayırdır Türkay neler oluyor Erhan Barman arkadaşta satıyormuş aracını bugün sahibinden.com da gördüm http://www.sahibinden.com/modlu_super_toyota_corolla-90WQQaXQQ13735141WQQpXQQdisplayitem
Erhan hergün bakıyorum ilanlara kaçmaz benden iyi bişey denk gelirse değerlendirrim hesabı Türkay duymasın boşver bmw yi ne güzel aracın var her yer modlu bmw dolu duyarsızlaştı millet artık eminim senin ki kadar dikkat çekmiyordur bende neon falan varken resmini bile çektiler kaldıki benim araç sizinkilerin yanında hiçbişey önemli olan dikkat çekmek değil mi?
abi ben modifiye olayında ilk önce kendim beğeniyorum birkaç şey o beğendiklerimi meleğe soruyorum o eliyor böylece benim beğendiğim ve kadın gözüyle beğenilen bir araç yapmış oluyorum ama konu modifiye değil ya, e46 istiyorum ben modifiye yapma olayını bırakma planı içindeyim, daha öğrenciyim harçlıklarla yapıyorum ne yapıyorsam ve masrafı çok büyük...ben alayım bi e46 coupe sakin sakin adam gibi kullanayım istiyorum allah beni e36 m3ten uzak tutsun, onlara bakıyorum sonra hemen kapatıyorum inşallah öyle bir makinaya kaymaz aklım
ali abi bahsettiğin bmwler e30 veya e36 kasa o kasalar gerçekten abartı yıpranmış araçlar ama e46 kasalar öyle değil e46 ile sıfır çizmek de zor zaten
Sanki denemişte bi randıman alamamış gibi konuşuyorsun şu araba sıfır çizmez mi bea
Türkayım rüyamı gördün yoksa dün süper loto sana çıktıda çaktırmıyormusun
abi ben böyle mondeolara falan bakarken çaktırmadan bmwlere falan baktım annem yanımdayken o da gaza geldi böyle bişey alalım bari bu yaşta kullanmıcan da ne zaman kullancan dedi, ben de fırsatı kaçırmamaya çalışıyorum
Bence de hiç kaçırma, insanlık hali, yarın bir gün hatırlamıyorum deyiverir
bende türkayı kaçırmıyayım bari