0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tansu yazmışken aklıma geldi. Super OBD ELM327 ismiyle satılan pahalı elm ler var. Onları da deneyin isterseniz. Kaliteli çipler aracın protokolünü destekleyip daha çok veriyi gösterebiliyor.
Baktık da super yazan çok ürün var. 3-5 dolara super obd yazıyor üstünde. Acaba ne kadar super? Pahalı değil yani 3-5 dolar. Senin dediğinden bi link var mı ona da bakalım.
Amazon amerika dan 50$ a almıştım. Obdlink lx. Diğerleri işe yaramıyor. 50$ verilir mi size kalmış, ben memnunum. Sürekli çalışıyor. Hatta araç ekranına da yansıtmayı başardım ama çok yavaşlıyor.
Ben gittigidiyordan almştım gelince denedim işimi gördü kullanmaya devam ettim. Yurtdışından alırsan deneme ve iade etme imkanı olmaz. Şans eseri 2014 de aldığım ucuz elm327 bluetooth cihazın göremediği veri yok tpms yi bile görüyor hatta. Şans işi
Tavsiye verebilecek olan var mıdır acaba? Şunu aldım memnunum diyen?[/quote elm327 3 yıldır kullanıyoum memnunum
hocam bunların hepsi ELM327 zaten düzgün çalışanını bulmak problem. sizin aldığınızın linki markası vs var mı acaba?
bu mu acaba hocam? https://mobil.akilliphone.com/incele/kuulaa-elm327-v1-5-obd2-bluetooth-4-0-gelismis-obd2-arac-tarayici-105512
alıp deniycez heralde hocam artık olursa yazarım