0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaz Dağları/Assos civarlarında maksimum 20 dönüm zeytinlik üzerine kesme taş ufak bir ev yaptırıp para sıkıntısı olmadan Hilux'ım ve sevdiklerim yanımda, bahçede her nevi hayvanattan da bulunan bir hayat sürmek hayalim...
aracımın deposunun, 5 dolara dolduğu günleri görmek isterdim 6 silindirli, yüksek hacimli bir motora sahip, sürat canavarı da...
abi bu benim hayalimdi (hilux'süne kadar aynı)...komşu istermisin...ama ben emekli olunca düşünüyorum...yani 2027 ye kadar başımıza birşey gelmezse...
Venezuela'da böyle sanırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bir orta asya petrol ülkesinde her aracın belli bir akaryakıt alma hakkı var bedavaya. Umut ve Mücahit, oralar gerçekten çok güzel yerler ama reklamını yapmamak lazım, sonra o sakinliği kalmaz. Marmaris ve özellikle İçmeler tarafının eski halini bilince şimdi insan üzülüyor. Çeşmede öyle. Yazın denk gelirsek görüşürüz oralarda Umut ve Mücahit. Çevresinde de gezilecek çok yer var. Ali Rıza, sanırım elektrikli otomobillerle bu söylediğin gerçek olacak.
Şu bizim tarihler netleşsin sana haber veririm Umut. Hatta belki hep beraber Kaz (İda) dağı yaparız.