0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin gaz pedalı elektronik kontrollü. Bir problem var gibi kontrol ettirin.. okadar seri tepki vermesi normal değil
Merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım 2006 model benzinli otomatik aracım var benim sorunum gaz pedalının aşırı tepki vermesi yani özellikle dar iki araç arasına park yapmam gerektiğinde gaza basmamla beraber arabanın hareket etmesi bir oluyor frene basmayı zor yetiştiriyorum bu sizce normal mi ?Bu işim gereği bir çok araç kullandım ve de kullanıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım Son olarak aracım 100 bin km de benzinde şehir içi 9/9,5 litre yakıyorum ve yılda ortalama 7-8 bin km yapıyorum sizce Lpg taktırmaya değer mi ?Şimdiden teşekkür ederim..
Gaz pedalınızda sorun varmı bilmiyorum ama e120 corolla sıfırdan kalkışta yeniler dahil çoğu araçtan iyidir. Tabiri caizse ok gibi fırlar yerinden.
Araç otomatik olduğundan ve tork konvertörlü şanzıman olduğundan dolayı alt devirlerde çok cansız buna bağlı olarak ilk hızlanmalar yavaş
Kalkışta veya ani hızlanma istediğiniz anda gaz pedalı na ani yüklenin bakalım size nasıl cevap veriyor eski tip otomatik şanzımanlar içerisinde tork konvektörlü japon şanzımanlar candır bir miktar fazla yaktırırlar ama sorunsuz şanzımanlardır.
Aynen dediğiniz gibi ancak yakıt bir miktar değil baya yüksek İstanbul sıkışık trafikte(30/40 dk Devamlı dur kalk) yaklaşık 100 km 11,5 litre yakıyor bu durumda beni çok yoruyor
Sizin araç için İstanbul trafiğine 11,5 litre çok değilki,benzin fiyatları pahalı araç en makul değerlerde tüketim yapıyor ama lt bazında pahalı yakıt tüketince kullanıcıya ağır geliyor.
Kesinlikle katılıyorum litre fiyatı burda kalsa onada kendi adıma razıyım.