bursada yapan firmalar var altı buzdolabı üstü kahve makinası. bir sorunda olmaz. bağımsız iki ayrı ünite. fiyat bilmiyorum özcan. bursada istediğn ölçüde yaparlar.
Hazır yok yani.Peki bunu için aracın Bursa'ya gitmesi gerekiyormu.İmal edilip Ankara'da montajı yapılabiliyormu..VE birde su deposu nerde oluyor bunlar.Biliyorsun O403'lerde arkada ki bağajlardan birinde oluyordu...
Hazır yok yani.Peki bunu için aracın Bursa'ya gitmesi gerekiyormu.İmal edilip Ankara'da montajı yapılabiliyormu..VE birde su deposu nerde oluyor bunlar.Biliyorsun O403'lerde arkada ki bağajlardan birinde oluyordu...
gitmene gerek yok aslında sen şu araç dedin mi onların elinde hazır projeler vardır. depo kahve makinasının haznesi kadar. 4-5 lt birşey. 403 te orta kapının önündeki bagajda elle doldurmak yerine pompayla çekiyorsun yukarı
403 te orta kapının önündeki bagajda elle doldurmak yerine pompayla çekiyorsun yukarı
Hatırlıyorum.Bir ara Uludağ turizmde iki İstanbul seferi çalışmıştım.İkiside O403 idi.Düğmenini birine basıp su alıyordum.Sonrada ısıtma düğmesine basıp suyu ısıtıyorduk.Şimdi hatırladım
Bu arada ilk seferimi yaptığım 403 bordo renk ve çelik jantlı klas bir otobüs olmuştu...
Verdiğin linkteki dolap istediğim tarz birşey.Yalnız 1.250 Tl nasıl bir fiyat.Sanki fazla gibi geldi..Sence..
örnek olsun diye dedim. üreticiden daha uyguna bulabilirsin. montajı onlar yaparsa daha sağlıklı olur. bas git bursaya istediğini taktır. önce araştır ama.
Yau düşündüğünüz şeye bakın koyun bir damacana otomatı

sıcak su soğuksu süper olur
Parayla almana gerek yok ücretsiz veriyor sucular anlaşma yap

eve damacana almıyormusun sanki
sebiller 220 v alternatif akım ile çalışıyor. araç ise 12v doğru akım.
dolayısı ile size 12 v DC -220 v AC invertör lazım. bunu taktığınızda ise çok sebilin gücüne oranla fazla amper çekecektir.
unutulmaması gereken durum ise bu alet sürekli çalışacak yani aküye direk bağlı olacak.
bu sebeple aküyü yer bitirir.
bunun yerine linkteki modellerdeki ürünler 12 V DC ile direk çalışan aletler. dolayısı ile aküye olan yükü daha az.
Murat varya arabayı ben değil sanki sen alıyormuşsun gibi ilgileniyorsun.Valla süper bir arkadaşsın...Allah senden razı olsun arkadaşım...Diğer arkadaşlarda öyle.Kimse alınmasın ama Murat'ın yaptıkları da yabana atılacak gibi değil....
rica ederim. dostumda olsun ki onun dostunda da olur felsefesi

(böyle bir felsefe var mı onu da bilmiyorum

)
bu arada sürgülü kapayı otomatik veriyor di mi bayi. onda ısrar et. eğer hediye vermiyorlarsa dışarıda daha ucuza taktırırsın
Peki ben bi şey sorayım. Konuyla özdeş ama kullanım açısından farklı
Vito 115 CD mi, Transporter 115ps kısa şasemi? Hangini tercih ederdiniz? Ve neden?
transporterlardan memnun olan çok, özellikle de esnaflar arasında. vitoyu bilemiyorum
Peki ben bi şey sorayım. Konuyla özdeş ama kullanım açısından farklı
Vito 115 CD mi, Transporter 115ps kısa şasemi? Hangini tercih ederdiniz? Ve neden?
abimin arkadaşinda aynı dönemde ikiside vardı... şehir içi kullanımda transporterdan inmezlerdi... ancak şehir dişi kullanımındaki transferler vito ile giderlerdi... transporter şehir dişinda vitoya yakın performans gösterebiliyor ama vito şehir içinde transporter kadar atik ve kullanışlı degil... sonuçta transporter tabi kullanılacak alanda önemli abicim....
bu arada sürgülü kapayı otomatik veriyor di mi bayi. onda ısrar et. eğer hediye vermiyorlarsa dışarıda daha ucuza taktırırsın
Elektrikli otomatik kayar kapı tüm Sprinter'larda standart artık.Ama ben Cruıser Contorl'ü hediye olarak almaya çalışacağım.Herhalde kısmetse yarın sabah ilk adımı atacağız.Koluman ile görüşmeye gideceğiz abimle.Bakalım ne olacak..
İsmail hocam yük taşımaya Transporter derim ama binmeye Vito..Bilgim var diye değil direkt dış görünüş ile

Zaten Burak bişeylerde yazmış.Hemen hemen aynı gibi....
Arkadaşlar bildiğiniz gibi arabalarımızı sattım.Kredi işinide bitirdik.Sıra arabaya gelince bütün işler hesaplar değişti.Malum Mayıs ayına girdik.ÖTV indirimi sonrası yoğunluk bitince bindirim de başladı haliyle

.Perşembe günü 72.900 fiyat aldıgım arabaya dün itibariyle 73.600 bandrol hariç fiyat aldım.Ve ellerinde araba yok.Koluman gibi bir firmada Sprinter yok.İnanabiliyormusunuz.Neyse biz bu doğrultuda Crafter Volt için girişimde bulunduk.VW'de de tek tük bayinin elinde araba var.Türkiye Crafter kalmamış..Sipariş veriliyor Almanya'da üretilip gelecek..Pazartesi hayırlısı artık VW kullanıcısı da olmamızdan dolayı73.600 bandrol hariç Sprinter'a karşılık 68.500 e her şey dahil anahtar teslimi fiyat aldım..
Bu arada Ekstra uzun Crafter ile birde test sürüşüne çıktım.Şaşmaz-Gimat kavaşağı arası test ettim.İlkin debriyaj ile problem yaşasamda sorunsuz güzel bir test oldu.Hele o sürücü koltuğunun rahatlığı..anlatılmaz yaşanır.Gerçi Murat bu duyguyu iyi bilir.Ani hızlanmasına baktım da.Minibüs demeye bin şahit gerek.Kalkış yapmam ile 2 vitese geçmeden 60 km hıza ulaşmam bir oldu...
hayırlısı olsun özcan, büyük motoru mu test ettin?
hayırlısı olsun özcan, büyük motoru mu test ettin?
Hayırlısı olsun Murat.Kısmette bu varsa diyecek bir şey yok.Test aracı 2,5 163 Hp,17+1 Ekstra Uzun şasiydi..Yolda seyir halindeyken 60 km civarı bir hızda oladugumu düşündüm.İbreye bakınca ağzım açıkta kaldı.Tam 100 km hız ile gidiyormuşum.Gerçi trafiğin en yoğun oldugu bir saatte teste çıktık.Trafiğin akışına kapılınca ister istemez hız sınırını aşmış olduk ama birde kanunda belirtilen trafiğin akışına göre hareketten böyle bir durum oldu...
Hakkı istersen o ünlü hatırlatmanı bir yapı ver..

Murat bu arada Crafter'da EURO4 motor normuna sahipmiş.Ama bana verdikleri katalog ve Mengerlerde'ki satış müdürünün dediğine göre EURO3 motordu.Crafter'da karar kılmamızda ki en büyük etken EURO4 olmasıdır..Bakalım artık P.Tesi dananın kuyruğu kopacak
Pazartesi günüden buyana küçük miktar bir kredi için Finansbank'tan haber bekliyorduk.Hala bir cevap yok bankadan.Bu nedenle aracımızı teslim alama süremiz de uzuyor.Şirketin açılış aşamasında personel maaşları ve diğer maddi işlemler için yapmadıkları yalakalık kalmayan Yapı ve Kredi bankasını,Garanti Bankası ve Finansbank'ı huzurlarınızda esefle kınıyorum.Sırf hesap açmamız için verdikleri sözlerin hiç birini tutmadılar.Asgari ücretli görünen abime yüksek rakam kredi veren banka,işlem hacmi ilk 1,5 ayına rağmen yüksek olan şirkete 13.000 TL gibi komik bir rakama kredi vermedi.2.655 TL'lik küçük bir meblağ kaldı.Onuda yarın ödeyince hayırlısı,inşallah Çarşamba günü aracımızı teslim alacağız.Bu arada ödediğimiz servis ücretleride çabası..Yazık günah vallahi...
Bu arada araca cam filmi,tam boy kaput filmi,logo ve takograf takılacak.Yeni aracın fotolarını aşama aşama çekip yayınlayacağım.Umarım yaptıracaklarımı beğeneceksiniz...
Hayırlısı olsun Özcan, bankalar bu aralar kredi vermemek için bin dereden su getiriyorlar. Fotoları da sabırsızlıkla bekliyoruz.